MEGA διαγωνισμός | Το Dr. Android αποχαιρετάει το 2016 με πολλά και χρήσιμα δώρα!


Το 2016 τελειώνει απόψε και το Dr. Android αποχαιρετάει τη χρονιά με το μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει διοργανώσει ποτέ. Μαζέψαμε λοιπόν ένα σωρό τεχνολογικά δώρα για να τα προσφέρουμε στους φίλους του site και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη που μας δώσατε και το 2016. Πάμε να τα δούμε ένα προς ένα;

Xiaomi Redmi 4

Η Xiaomi έβαλε φέτος τα δυνατά της και έφτιαξε ένα smartphone το οποίο θα είναι πιθανότατα το best seller της χρονιάς που μας έρχεται. Το Redmi 4 έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, μικρό μέγεθος και τρομερή αυτονομία, κάτι που θα δείτε με περισσότερες λεπτομέρειες στο review που ετοιμάζουμε. Αυτό είναι λοιπόν και το πρώτο μας δώρο.


Xiaomi VR headset

Η χρονιά που μας έρχεται θα είναι σίγουρα η χρονιά του VR κι έτσι δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας ένα αξιοπρεπές headset για να απολαύσουμε τις εφαρμογές και τα παιχνίδια του Play Store. Το VR headset της Xiaomi είναι ένα από αυτά και όχι μόνο είναι πολύ καλής κατασκευής, αλλά δε θα αφήσει να πάθει τίποτα το κινητό μας, ακόμη κι αν μας πέσει.


Elephone Explorer Elite

Για όσους διάβασαν το review, η Elecam Explorer Elite είναι μία πολύ καλή λύση για αυτούς που θέλουν μία φθηνή και αξιοπρεπή 4Κ action camera. Αν λοιπόν ασχολείσαι με κάποιο extreme sport, αν θέλεις να τραβήξεις ωραία πλάνα κάτω από τη θάλασσα το καλοκαίρι ή αν απλά έχεις λόξα με τα gadget, λάβε μέρος στο διαγωνισμό, γιατί αυτό είναι ένα από τα δώρα του.


Xiaomi Yeelight

Ένα από τα πιο χρήσιμα gadget που μπορείς να αποκτήσεις φέτος είναι μία WiFi λάμπα για το σπίτι. Αν δεν τη χρησιμοποιήσεις δεν μπορείς να φανταστείς πόσο βολική είναι, ειδικά αν τη ρυθμίσεις να αναβοσβήνει αυτόματα. Την είδαμε στο δικό της review και την προσφέρουμε στο σημερινό μας διαγωνισμό.


Hubsan Χ4 drone

Πρόσφατα κάναμε μία έρευνα αγοράς για το καλύτερο value for money drone, με σκοπό να το παρουσιάσουμε στο Dr. Android. Η έρευνα κατέληξε στο Hubsan X4, ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο μικρού μεγέθους, το οποίο διαθέτει κάμερα HD για εγγραφή κατά την πτήση. Δυστυχώς το review δεν έγινε ποτέ γιατί πολύ απλά ο Doctor είναι άμπαλος όσον αφορά την πτήση drone κι έτσι το προσφέρουμε στο διαγωνισμό, για να το αποκτήσει κάποιος που το χρειάζεται.


Gatekeeper

Για το τέλος έχουμε κάτι που συνηθίζουμε να ξεχνάμε, την ασφάλεια. Το Gatekeeper είναι από τα πιο αγορασμένα gadget στο Amazon και κάνει δύο πολύ σημαντικές δουλειές. Η μία είναι ότι κλειδώνει αυτόματα τον υπολογιστή μας, μόλις απομακρυνθούμε από κοντά του κι έτσι δεν μπορεί κανείς να τον χρησιμοποιήσει και η άλλη είναι ότι βρίσκει τα κλειδιά μας μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής, αρκεί να το έχουμε δέσει σε αυτά.


Αυτά είναι λοιπόν και εδώ πρέπει να πούμε ότι δε θα μπορούσαμε να κάνουμε διαγωνισμούς χωρίς προσωπικά έξοδα, αλλά και χωρίς τη βοήθεια του Gearbest, του Everbuying και της Untethered Labs. Σημειώστε ότι οι ελληνικές εταιρίες απέχουν από ένα ελληνόφωνο blog.

Συμμετοχή μόνο για τα μέλη του Doctor

Σκοπός μας είναι φυσικά να επιβραβεύσουμε τους μόνιμους αναγνώστες του Doctor και έτσι στο διαγωνισμό επιτρέπονται μόνο τα μέλη της σελίδας. Πώς γίνεσαι μέλος; Με την εγγραφή σου στο newsletter, το οποίο μια φορά την ημέρα θα σε ενημερώνει μέσω email για όλα τα νέα. Τα βήματα που χρειάζεται να κάνετε λοιπόν για να συμμετέχετε στην κλήρωση είναι:

  • η εγγραφή στο newsletter του Dr. Android κάνοντας κλικ εδώ και ακολουθώντας τις οδηγίες,
  • η κοινοποίηση του διαγωνισμού στο Facebook, το Twitter ή το Google+ και
  • η συμπλήρωση της ακόλουθης φόρμας από την οποία θα αναδειχτεί ο νικητής.



Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 08/01/17 στις 20:59 και ο τυχερός νικητής θα ανακοινωθεί στα social προφίλ του Dr. Android. Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό αποδέχεστε αυτόματα τους όρους χρήσης της σελίδας.

Καλή επιτυχία και καλή χρονιά!

Οι νικητές


  1. Xiaomi Redmi 4 Prime: Κωνσταντίνος Μητροκώτσας
  2. Elephone Action Camera: Ανδρόνικος Ιακουμίδης
  3. Hubsan X4 drone: Αντώνης Τζόρβας
  4. Xiaomi Yeelight: Γιάννης Μαρούσης
  5. Xiaomi VR headset: Θεόδωρος Νέζος
  6. Gatekeeper: Αντώνης Καραμάνης

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες