Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Asus Zenwatch 3: Η τρίτη γενιά smartwatch από την Αsus είναι πιο ελκυστική και premium από ποτέ!


Μετά από δύο ομολογουμένως πολύ καλές προσπάθειες της Asus στο χώρο του Android Wear, με τη δεύτερη να είναι και πολύ συμφέρουσα αφού κυκλοφόρησε κάτω από τα 150 ευρώ, η ταϊβανέζικη εταιρεία μας παρουσίασε σήμερα την τρίτη γενιά που ακούει στο όνομα Zenwatch 3.

Το Zenwatch 3 είναι ένα πανέμορφο ρολόι με στρογγυλή οθόνη και δερμάτινο λουράκι, το οποίο έχει κατασκευαστεί από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει πάχος μόλις 10 χιλιοστά. Είναι αδιάβροχο (IP67) και φοράει τον ολοκαίνουργιο Snapdragon Wear 2100 επεξεργαστή της Qualcomm, o oποίος έχει δημιουργηθεί ειδικά για smartwatch. συνοδεύεται επίσης από 512MB RAM, 4GB αποθηκευτικού χώρου και 341mAh μπαταρία, η οποία ελπίζουμε να βγάζει δύο μέρες χρήσης. Τέλος όσον αφορά την οθόνη του που είναι και το σημαντικότερο στοιχείο, η Asus διάλεξε ότι καλύτερο υπήρχε στην αγορά, εξοπλίζοντας το με ένα AMOLED panel στη 1,39 ίντσα με ανάλυση 400x400 pixel.


Πριν μάθω την τιμή και σε σχέση με τα όσα έχουμε δει από τις υπόλοιπες εταιρείες τα τελευταία χρόνια, θα έλεγα ότι θα κυκλοφορήσει στα 300 με 350 ευρώ. Όμως η Asus πιστή στο value for money, θα το φέρει στην Ευρώπη στα 229 ευρώ! Για την κατηγορία των smartwatch η οποία είναι ούτως ή άλλως υπερτιμημένη, αυτή είναι μια καλή τιμή.

Νομίζω πως πρόκειται για το καλύτερο ρολόι που έχουμε δει μέχρι στιγμής και με αυτό το κόστος είναι δύσκολο να μην το έχουμε υπόψη μας.

0 στο: "Asus Zenwatch 3: Η τρίτη γενιά smartwatch από την Αsus είναι πιο ελκυστική και premium από ποτέ!"