Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Pokemon GO: Οι δημιουργοί του Ingress μας βγάζουν ξανά στο δρόμο για να πιάσουμε τα... Pokemon!


Τι γίνεται όταν συνδυάζονται δύο παιχνίδια "φαινόμενο" και η τεχνολογία Augmented Reality (AR); Απλά το απόλυτο παιχνίδι AR που θα βγάλει στο δρόμο μικρούς και μεγάλους (κυρίως 30άρηδες). Το Pokemon GO είναι το μαγικό αποτέλεσμα από το συνδυασμό της λογικής του Ingress και του σεναρίου του Pokemon και μόνο από το βίντεο παρουσίασης φαίνεται εξαιρετικό!

Ειλικρινά ανατρίχιασα όταν είδα το βίντεο που μου θύμισε τα νιάτα μου και μας παρουσιάζει ένα παιχνίδι που μας επιτρέπει να ζήσουμε στην πραγματικότητα τις εμπειρίες του Ash, του αγοριού με το κόκκινο καπέλο που σύμφωνα με το moto της σειράς "Gotta catch 'em all", έβαλε σκοπό της ζωής του να πιάσει όλα τα Pokemon.


Το νέο αυτό παιχνίδι λοιπόν που θα κυκλοφορήσει από την επόμενη χρονιά, μας βάζει "στα παπούτσια" του πρωταγωνιστή και μας καλεί να βγούμε στη γειτονιά μας και να πιάσουμε τα Pokemon που κρύβονται εκεί. Από τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι θα μπορούμε να δούμε τα Pokemon γύρω μας μέσω της κάμερας της συσκευής, ενώ αφού τα πιάσουμε θα μπορούμε να τα ανταλλάξουμε ή να κάνουμε μάχες με τους φίλους μας. Ειδικά όσον αφορά τις μάχες, οι χρήστες θα μπορούν να κυνηγήσουν ομαδικά ένα πολύ δυνατό Pokemon που αλλιώς δε θα μπορούσαν να νικήσουν. Καλόοοοο!


Μαζί με το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και η γνωστή μπάλα (Pokeball) την οποία πετούσε ο Ash για να πιάσει τα Pokemon, αλλά θα είναι σε μορφή wearable και απλά θα μας παρέχει ειδοποιήσεις του παιχνιδιού. Μάλλον άχρηστο gadget αλλά για τους fan, πολύτιμο.


Περιμένουμε λοιπόν να το δούμε και επίσημα στο Google Play και όταν έρθει η ώρα θα πετάξουμε χαλαρά το κατά τα άλλα αγαπημένο Ingress, στον κάλαθο των αχρήστων.

0 στο: "Pokemon GO: Οι δημιουργοί του Ingress μας βγάζουν ξανά στο δρόμο για να πιάσουμε τα... Pokemon!"