Παίξε τώρα Ingress και μέσα από το Android Wear smartwatch σου!


Για τους λάτρεις του Ingress το κυνηγητό των portal μέσα στην πόλη έχει γίνει πλέον συνήθεια, αυτό που δεν τρώγεται με τίποτα όμως, είναι ο "βιασμός" της μπαταρίας της συσκευής αλλά και το γεγονός ότι στους τριγύρω μοιάζεις σα ζόμπι που περπατάει κοιτώντας την οθόνη του. Με την υποστήριξη του Ingress και στο Android Wear όμως, η Google μας λύνει τα αναφερθέντα προβλήματα, δείχνοντας παράλληλα τι ακόμα μπορεί να κάνει το ρολόι μας.

Με το Ingress στο Android Wear λοιπόν μπορούμε να πλοηγηθούμε από το ένα portal στο άλλο με ευκολία, χωρίς καν να βγάλουμε το κινητό μας από την τσέπη! Ανοίγουμε την εφαρμογή από το smartwatch και βλέπουμε άμεσα το κοντινότερο portal μαζί με την απόσταση και ένα βελάκι που μας δείχνει προς ποια κατεύθυνση πρέπει να πάμε. Μόλις φτάσουμε σε απόσταση βολής, το ρολόι μας ειδοποιεί με μία ελαφριά δόνηση ότι μπορούμε πλέον να χακάρουμε το portal και να μαζέψουμε αυτόματα τα αντικείμενά του. Ξεχωρίζουμε τα φιλικά ή τα portal του εχθρού από το χρωματισμό τους, ενώ για το καθένα εμφανίζεται και η φωτογραφία του απευθείας στο smartwatch, για να μπορέσουμε να το διακρίνουμε στην πραγματικότητα.


Προς το παρόν με την εφαρμογή μπορούμε να κάνουμε μόνο hack και για όλα τα άλλα θα πρέπει να βγάλουμε το κινητό μας από την τσέπη, αλλά θα βελτιωθεί σύντομα και με τις υπόλοιπες επιλογές. Το ρολόι μας θα πρέπει να είναι πάντα συνδεδεμένο στο κινητό για την παροχή σύνδεσης ίντερνετ αλλά και για την τοποθεσία, αφού στην ουσία στο δεύτερο τρέχει το μεγαλύτερο μέρος της εφαρμογής, θα γλιτώσουμε όμως από την κατακρεούργηση της μπαταρίας.

Η υποστήριξη του Android Wear έχει ήδη ενσωματωθεί στην τελευταία έκδοση του Ingress οπότε δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι για να το αποκτήσουμε. Απλά πηγαίνουμε στις εφαρμογές και το επιλέγουμε. Για όσους δεν το έχουν στο κινητό τους, θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

Σχόλια

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες