Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Kiwi for Android Wear: Χειρίσου το τηλέφωνό σου από το smartwatch με κινήσεις... καράτε!


Είναι γνωστό πλέον ότι μπορούμε να χειριστούμε τα κινητά μας και με χειρονομίες, με τις περισσότερες από αυτές να είναι κατά γενική ομολογία βαρετές. Όσοι όμως έχουν στην κατοχή τους Android Wear smartwatch μπορούν να το κάνουν με κινήσεις ΚΑ-ΡΑ-ΤΕΕΕΕΕΕ δείχνοντας πολύ cool ή εντελώς τρελοί μπροστά σε όσους βρίσκονται κοντά τους.

Ο λόγος για το Kiwi for Android Wear, την εφαρμογή που μας προσφέρει ένα έτοιμο σετ χειρονομιών, μεταξύ των οποίων καρατιές, uppercut, περιστροφή του καρπού και... χαιρετούρες, που με τη βοήθειά τους μπορούμε να κάνουμε απλές αλλά και σύνθετες λειτουργίες στο κινητό μας.


Προς το παρόν μας δίνει τη δυνατότητα να απορρίψουμε μια κλήση απλά κουνώντας το χέρι μας αλλά και να χειριστούμε πλήρως τον media player, αλλάζοντας κομμάτι, αυξάνοντας την ένταση του ήχου ή σταματώντας τελείως τη μουσική. Η πραγματική του δύναμη όμως βρίσκεται στη συνδεσιμότητα με το Tasker με την οποία μπορούμε να κάνουμε τρελά πράγματα, όπως να σβήσουμε τα φώτα στο σπίτι, να ανοίξουμε την τηλεόραση ή να κλειδώσουμε την εξώπορτα! Με το Tasker και το κατάλληλο hardware οι δυνατότητες είναι πραγματικά απεριόριστες.

Είναι μία αρκετά περιορισμένη εφαρμογή προς το παρόν αλλά αποτελεί μία εξαιρετική ιδέα για καλύτερη χρήση των όχι και τόσο χρήσιμων μέχρι σήμερα Android Wear smartwatch.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "Kiwi for Android Wear: Χειρίσου το τηλέφωνό σου από το smartwatch με κινήσεις... καράτε!"