Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Διάλεξε το τηλέφωνο που σου ταιριάζει με τη βοήθεια της επίσημης σελίδας του Android


Με τόσο μεγάλη γκάμα Android συσκευών να κυκλοφορεί στην αγορά, η αναζήτηση του επόμενού μας κινητού μπορεί να μετατραπεί σε "Οδύσσεια". Συνηθίζουμε να συγκρίνουμε οθόνες, επεξεργαστές και κάμερες, αλλά τι γίνεται αν χρειαζόμαστε καλά ηχεία, αισθητήρες για να παρακολουθούν τη γυμναστική μας και άλλα τέτοια; Απλά πηγαίνουμε στην επίσημη σελίδα του Android, απαντάμε σε μερικές ερωτήσεις και μας επιστρέφει με προτάσεις!

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό είναι ομολογουμένως πολύ βοηθητικό και η πληθώρα των επιλογών που μας δίνει, μπορεί να μας βοηθήσει ουσιαστικά για να βρούμε το τηλέφωνο που μας ταιριάζει.

Ξεκινάμε μπαίνοντας στην επίσημη σελίδα του Android επιλέγουμε τρία ή περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που μας ενδιαφέρουν, μεταξύ των οποίων είναι η κάμερα, το gaming, η προβολή βίντεο, οι κλήσεις, το στυλ και άλλα...


...και η σελίδα μας επιστρέφει με τις τρεις καλύτερες προτάσεις, αλλά και τρεις εναλλακτικές.Στο δικό μας παράδειγμα ζητήσαμε καλά ηχεία, δυνατό gaming και ωραία οθόνη για προβολή βίντεο από το YouTube και μάλλον έπεσε μέσα με τις απαντήσεις του. Εννοείται ότι οι συσκευές που προβάλλονται είναι μόνο από εταιρίες που συμμετέχουν στο Open Handset Alliance και όχι από την πολυαγαπημένη μας Κίνα, αλλά είναι τουλάχιστον ένα εργαλείο που θα μας βοηθήσει να ξεκαθαρίσουμε λίγο τις επιλογές μας.

8 στο: "Διάλεξε το τηλέφωνο που σου ταιριάζει με τη βοήθεια της επίσημης σελίδας του Android"