Dumb ways to die 2: Το θεότρελο παιχνίδι επιστρέφει με ακόμη περισσότερα mini game


Υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι τρόποι για να πεθάνεις, κάτι που ανακαλύψαμε πριν από καιρό στο ξεκαρδιστικό και εξαιρετικά πρωτότυπο Dumb ways to die. Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς έφτασε με νέα mini game που θα μας κάνουν να κολλήσουμε και να διασκεδάσουμε για ακόμη μια φορά.

Αν λοιπόν λατρέψατε το πρώτο παιχνίδι, αλλά βαρεθήκατε τις ίδιες αποστολές, σας πληροφορούμε ότι οι πανηλίθιοι χαρακτήρες μαζεύτηκαν ξανά σε ένα μεγαλύτερο πλέον παιχνίδι με 28 νέα mini game. Προσπαθήστε να μείνετε ζωντανοί πηδώντας ηλεκτροφόρα εμπόδια, παίξτε curling με νάρκες, κλείστε τις πόρτες στο σπίτι για να αποφύγετε τη χιονοστιβάδα και προς Θεού... μη ακουμπήσετε τη γλώσσα στην παγωμένη κολόνα!


Αν έχετε ήδη παίξει το πρώτο παιχνίδι, καταλαβαίνετε γιατί πράγμα μιλάμε. Οι υπόλοιποι αρκεί να το κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store για να μπείτε στο νόημα. Απλά επικό!

Σχόλια

  1. Ωραίο παιχνίδι αλλά θυμάμαι δεν μπορούσα να βγω κανονικά, έπρεπε να πατήσω το home.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thanasis Gounaris22 Μαΐου, 2015 22:21

    Έχω το galaxy tab 3 8.0 wifi (t310) σε stock rom (4.4.2) και το μονο που εχω κάνει είναι root και εβγαλα μερικα apps του συστηματος .
    Θα ηθελα να εγκαταστησω αυτη την custom rom http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-3/development/rom-t3006786
    Πρεπει πιο μπροστα εκτος απο το να εγκαταστησω μια custom recovery να κανω unlock bootloader?Ή να προσεξω κατι ιδιαιτερο με τον knox ?
    Ευχαριστω για τον χρονο σου (δεν εχω ξαναδουλεψει με samsung)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο μια recovery θέλεις. Αν ήδη είναι root η συσκευή τι bootloader να ξεκλειδώσεις. Για να μην παιδευσαι πήγαινε στο playstore και κατέβασε το Flashify. Άνοιξε το και ακολούθησε τις οδηγίες θα σε ρωτήσει ποια recovery προτιμάς cwm twrp philztouch. Και οι 3 είναι πολύ καλές, απλά στα νέα μοντέλα samsung tablets η TWRP έχει καλύτερη συμβατότητα με πολλές νέες custom roms. ( αυτή είναι μια παραλλαγή 5.1.1 )..Σίγουρα δεν έχεις τον SU αλλά μάλλον τον kinguser αλλιώς το Knox θα ήταν ήδη απενεργοποιημενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Thanasis Gounaris23 Μαΐου, 2015 13:04

    Σε ευχαριστώ ,έχω πάνω το superSU αλλά εχω επειλεξει να μην επηρεάζει τον knox
    Και για custom kernel απλώς φλασαρω τον kernel από recovery?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν μιλάμε για root σε Samsung ο σωστός & ενδεδειγμένος τρόπος είναι πάντα με chain fire (CF auto root) είτε με zip είτε μέσω Odin και tar.md5 αρχείο (αυτόν προτιμώ πάντα).. Έχει μεγαλο πλεονέκτημα έναντι του kinguser των κινέζων γιατί απενεργοποιεί το Knox αμεσως και δίνει σωστά & γρήγορα permission &ξεκλειδωνει τον bootloader..Για kernel μη βιαστεις ψάξε καλά πρώτα(μόνο στό XDA) γιατί είναι δυσευρετοι και να διαβάσεις πάντα τα σχόλια να δεις αν έχει προβλήματα. Ναι κανονικά στελνεις το zip στην SD και μπαινεις απο recovery & φλασαρεις. Καλό είναι πάντα πρίν το φλασαρισμα και ειδικα μετά & πρίν την επανεκκίνηση να καθαρίσεις την cache..Να έχεις υπ'οψιν οτι στα Samsung στούς custom kernel's χρησιμοποιουνται πολλες φορες και αρχεία blobs για λόγους συμβατότητας κι όχι μόνο.. Αν δεις κάτι τέτοιο, πρώτα φλασαρεις το zip του kernel κι απο πανω αυτό αλλιώς θα μείνει σε bootloop και δε θα ξεκινάει.. Είναι ευκολο και θέλει 2 λεπτά όλο κι όλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ θα μπεις είναι ο ιστότοπος του chain fire ,έχει και το μοντελο σου.Το κάνεις download ,ανοιγεις το Odin, και το αρχείο του CF (που εχεις εξάγει πρώτα) το χτυπας στο PDA χωρίς να πειραξεις τίποτα άλλο (όλα σε θέση default)..Σε 1 λεπτό τελειωνεις ... https://autoroot.chainfire.eu ο σωστός &γρήγορος τρόπος root samsung..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Chris δεν ξερω αν εχεις δει την εφαρμογη chrome samsung support library στο store αλλα μπηκα σε πανω απο 50 sites και αμερικανικα και κανεις δεν ξερει τι ακριβως κανει(αλλα τη βαθμολογουν!)...Προκειται για το προβλημα που εχουν καποιες εκδοσεις android στα samsung στην εκτελεση εφαρμογων και υλικου σχεδιασμου?Δεν ειναι συμβατο παντως με καθε samsung..Μπορεις να τη δεις και να μου πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε δίνει εξηγήσεις η Google. Πιθανολογώ ότι είναι μια βιβλιοθήκη που βοηθάει στη συμβατότητα του Chrome με τα κινητά της Samsung.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτο νομιζω κι εγω.Σε 4.4.2+ ειναι συμβατο οχι ομως σε 4.2.2..Κυκλοφορουν εφαρμογη χωρις καμια οδηγια πουθενα...Τη λυση εχει το sammobile νομιζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter