Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Dumb ways to die: Πανέξυπνα σφηνάκια γέλιου σε έναν εξαιρετικό κλώνο του WarioWare Smooth Moves


Εδώ και πολύ καιρό αναρωτιόμουν ποιος θα καταφέρει να κάνει ένα spin off του φοβερού WarioWare Smooth Moves (YouTube) που πρωτόπαιξα στο Wii, ένα παιχνίδι με τρομερά σφηνάκια γέλιου για όλη την οικογένεια που απλά δε βαριέσαι ποτέ! Το Dumb ways to die τα κατάφερε και είναι τόσο εξαιρετικό όσο και απλό.

Τα δύο παιχνίδια μας παρουσιάζουν διάφορα περιστατικά στα οποία πρέπει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να καταλάβουμε τι συμβαίνει και να δράσουμε αναλόγως. Στην περίπτωση του Dumb ways to die καλούμαστε να προστατεύσουμε τους πανηλίθιους ήρωες από το να πεθάνουν με 15 διαφορετικούς τρόπους, σπρώχνοντας, τραβώντας, βοηθώντας και γενικά κάνοντας ότι είναι δυνατό για να γλιτώσουν. Τόσο απλά!

Είναι από αυτά τα παιχνίδια που τα παίζεις έτσι για να σου φτιάξουν τη διάθεση και πραγματικά αν δε γελάσεις μαζί του, απλά δεν έχεις χιούμορ! Δείτε οπωσδήποτε το ξεκαρδιστικό βίντεο και κατεβάστε το άμεσα και δωρεάν από το Play Store. Ελπίζουμε να ανανεωθεί σύντομα με περισσότερους... "ηλίθιους τρόπους να πεθάνεις"!

1 στο: "Dumb ways to die: Πανέξυπνα σφηνάκια γέλιου σε έναν εξαιρετικό κλώνο του WarioWare Smooth Moves"