Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

[Xposed] Φέρτε πίσω τη λειτουργία του ''Silent mode'' στο Android 5.0 Lollipop


Ανάμεσα στις πολλές λειτουργίες που μπήκαν ή βγήκαν από την πέμπτη έκδοση Android, αυτή που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η έλλειψη αθόρυβης λειτουργίας, το γνωστό Silent mode. Όλος ο κόσμος αναρωτιέται μέχρι σήμερα με ποιο σκεπτικό έγινε κάτι τέτοιο και αν και η Google δε μας το εξήγησε ποτέ *γκούχου* νέο σύστημα ειδοποιήσεων προτεραιότητας *γκούχου* υπόσχεται να το επαναφέρει στην αναβάθμιση σε 5.1. Επειδή όμως το θέλουμε εδώ και τώρα και επειδή το Android αν μη τι άλλο προσφέρει λύσεις, το True Silent Mode Xposed module, είναι εδώ για να μας εξυπηρετήσει.

Για να χρησιμοποιήσουμε το συγκεκριμένο module θα πρέπει να εγκαταστήσουμε πρώτα το Xposed Framework για το Lollipop και στη συνέχεια από τη λίστα των module να αναζητήσουμε το "True Silent Mode". Στην πορεία και αφού το ενεργοποιήσουμε και κάνουμε επανεκκίνηση, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να το χρησιμοποιήσουμε είναι να κρατήσουμε το Volume Down μέχρι να φτάσει ο ήχος στη δόνηση και να το πατήσουμε άλλη μία για να μπει η αθόρυβη λειτουργία. όπως ακριβώς λειτουργούσε και παλιότερα δηλαδή.

Εννοείται ότι η συσκευή μας πρέπει να είναι rooted για να γίνει όλο αυτό και αν δυσκολεύεστε να το βρείτε μπορείτε να το κατεβάσετε και από εδώ. Χρήσιμες λύσεις προσφορά του Xposed.

0 στο: "[Xposed] Φέρτε πίσω τη λειτουργία του ''Silent mode'' στο Android 5.0 Lollipop"