Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Xposed framework η επιστροφή: Το υπέρτατο hack στο Android επανέρχεται με υποστήριξη για το ART και το Android 5.0! [Ανανέωση]


Όσοι ασχολούνται με την παραμετροποίηση της συσκευής τους σίγουρα γνωρίζουν το Xposed framework, ένα εργαλείο που σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις νέα χαρακτηριστικά στο προεγκατεστημένου Android, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις ROM. Το Xposed λοιπόν που φαινομενικά "πέθανε' με την κατάργηση του Dalvik VM στο Android 5.0, επιστρέφει σύντομα σύμφωνα με το δημιουργό του.

Αφορμή υπήρξε μία εικόνα που δημοσιεύτηκε στο νήμα - επικήδειο του Xposed στο XDA, στην οποία παρουσιάζεται το Xposed να τρέχει σε ένα Nexus 5 με Android 5.0.2 και στο μέχρι πρότινος ασύμβατο ART (Android Runtime). Την εικόνα δημοσιεύει ο ίδιος ο δημιουργός του λέγοντας ότι σύντομα θα έχουμε νεότερα και η αλήθεια είναι ότι τόσα module ήταν κρίμα να πάνε χαμένα.


Περισσότερα για τις λειτουργίες του Xposed μπορείτε να διαβάσετε στην παρουσίαση που του κάναμε, ενώ έχουμε μαζέψει και τα καλύτερα module για να δοκιμάσετε, για να πάρετε μια γεύση, γιατί θεωρούμε ότι είναι το υπέρτατο hack του Android μέχρι σήμερα.

[Ανανέωση]: Έφτασε και επίσημα. Κατεβάστε την πρώτη έκδοση από εδώ.

5 στο: "Xposed framework η επιστροφή: Το υπέρτατο hack στο Android επανέρχεται με υποστήριξη για το ART και το Android 5.0! [Ανανέωση]"
 1. Αυταα είναι καλά νέα :) Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα πάω ποτέ σε L γιατί έλεγαν ότι παίζει να το παρατήσει ή να ασχοληθεί αργότερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παρά πολύ χάρηκα με αυτό το νέο γιατί έχω βάλει εδώ και λίγες μέρες την android revolution hd 34.0 που έχει lollipop! Μακαρι να γινει συντομα γιατι εχει τελεια mods το xposed framework!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Nexus 5.0.1 που έχω είναι κανονικά, δεν το είχα δοκιμάσει με το 4.4.4

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ένας λόγος που δεν εχω κάνει ακόμα τη μετάβαση στην 5 στο ν5 μου ήταν η μη υποστήριξη του xposed.Τώρα?Ποιός μας πιάνει!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. http://forum.xda-developers.com/xposed/official-xposed-lollipop-t3030118#post58829080

  Με προσοχή γιατί πρόκειται για Alpha Build, όχι για x64bit συσκευές και μόνο μέσω recovery!

  ΑπάντησηΔιαγραφή