TFA tickets: Εισιτήρια για τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας από το κινητό μας


Οι εφαρμογές που λύνουν προβλήματα και ιδιαίτερα αυτές που απλοποιούν τις συναλλαγές και την αλληλεπίδρασή μας με υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε καθημερινά, είναι από τις αγαπημένες μας. Μία από αυτές είναι και το TFA Tickets στο Android και απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς του ΟΑΣΑ στην Αθήνα.

Ξέχνα για πάντα την ταλαιπωρία αγοράς εισιτηρίων αφού πλέον μπορείς να το κάνεις στο σπίτι από το κινητό σου ή στο δρόμο, λίγο πριν φτάσεις στη στάση. Συνδέοντας μία φορά την πιστωτική  / χρεωστική σου κάρτα, μπορείς να αγοράσεις ένα ή περισσότερα εισιτήρια και να τα αποθηκεύσεις για μελλοντική χρήση. Μόλις μπεις στο μέσο που σε εξυπηρετεί, ανοίγεις την εφαρμογή και ενεργοποιείς το εισιτήριο που θέλεις, το οποίο επικυρώνεται αυτόματα και χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ.

Διαθέτει όλων των ειδών τα εισιτήρια, εκτός από το μηνιαίο που το ζητούν πολλοί στα σχόλια του Google Play, ενώ ιδιαίτερα εξυπηρετικό είναι το γεγονός ότι σου δείχνει αν το εισιτήριό σου είναι  έγκυρο και για πόση ώρα ακόμη. Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store και θα ξενοιάσετε για πάντα από αυτό το άγχος.

Σχόλια

  1. καλησπερα..μπορειτε να μου πειτε ποια εκδοση να κανω root στην συσκευη μου την doogee dg550 με android 4.4 kitkat?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στην Ελληνική αντιπροσωπεία το πήρες αυτό 140? Αν είναι να πάω να πάρω 5-6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαθραία???

    Ελεύθερο εμπόριο έχουμε.....

    Και εγώ αντιπροσωπεύω μια εταιρεία μηχανημάτων στην Ελλάδα(αποκλειστικός αντιπρόσωπος) αλλά όταν ένας αντιπρόσωπος άλλης χώρας πούλησε σε Έλληνα αγοραστή και έκανα παράπονα στο εργοστάσιό στην Δανία μου απάντησαν "η νομοθεσία δυστυχώς το επιτρέπει οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα ακόμη και αν θέλω".....οπότε το "λαθραία" δεν έχει βάση....

    Σε περίπτωση που αναφέρεσαι στην μη πληρωμή δασμών, θα σε ενημερώσω ότι το συγκεκριμένο κινητό ήρθε από Ολλανδία με tracking number των Ολλανδικών ταχυδρομείων....το ξέρω γιατί είναι το δικό μου κινητό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε περίπτωση που έρχεται από ΕΕ έχεις δίκιο αν και μου φαίνεται κάπως χαμηλή η τιμή. Δεν ξέρω τι μαμουνιά έπαιξε. Αλλά αυτά που έρχονται από Κίνα είναι λαθραία για τον ίδιο ακριβώς λόγο που χαρακτηρίζονται λαθραία και τα τσιγάρα που έρχονται από Κίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαθραίο είναι όταν το περνάς παράνομα στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει με τα τσιγάρα. Τα κινητά είναι νομιμότατα αφού περνάνε από υπηρεσίες που τα ελέγχουν όπως το τελωνείο και τα ΕΛΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή αν παραγγείλω κινητό από Κίνα και τους πω γράψτε ότι είναι δώρο ευτελούς αξίας ή κάτι παρεμφερές για να μην πληρώσω τελωνείο θεωρείται νομιμότατο? Ενδιαφέρουσα θεωρία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει φίλε στο κουτί. Το τελωνείο οφείλει να το ελέγξει όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναι αλλά δεν νομιμοποιείται ένα προϊόν το οποίο για οποιοδήποτε λόγο κατάφερε να περάσει το τελωνείο χωρίς να πληρώσει τα νόμιμα. Απλά εσύ αισθάνεσαι απενοχοποιημένος γιατί το πέρασες από τη νόμιμη οδό. Όμως δεν είναι έτσι γιατί το πέρασες παραπλανώντας τον υπάλληλο ή λαδώνοντας τον(δεν είναι προσωπικό), δηλαδή το πέρασες παρανομώντας.
    Δεν ήταν όμως αυτό το θέμα μου. Δεν είμαι κανένας Άγιος εγώ. Αυτό που ήθελα να πω ίσως δεν έγινα κατανοητός είναι ότι αν γίνει σύγκριση επί ίσοις όροις, όχι θεωρητικά αλλά στην πράξη, στην αγορά και λαμβάνοντας υπ'όψιν τις τιμές που πωλούνται τα νόμιμα Κινέζικα κινητά στην δική μας αγορά, πιστεύω πως δεν έχουν καμία τύχη συγκρινόμενα με εταιρίες όπως πχ η LG και ο μόνος λόγος που ασχολείστε μαζί τους είναι η χαμηλή τιμή τους που οφείλεται στη μη πληρωμή ΦΠΑ και εξόδων λειτουργίας καταστήματος του πωλητή.
    Σε αυτό το ζήτημα που αφορά τα κινητά δηλαδή το site Dr Android περίμενα να μου πείτε τις απόψεις σας και όχι στο νομικό σκέλος που δεν είναι νομίζω συζήτηση που αφορά το site

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1. Επειδή εστιάζεις στα κινέζικα, έχω αγοράσει και Nexus συσκευή από το Google Play και ήρθε από το εξωτερικό, στη μισή τιμή από ότι πωλείται στην Ελλάδα. Και αυτή παράνομα ήρθε;

    2. Το αν μια εταιρία επιλέγει να έχει καταστήματα ή απλά ένα site είναι μια εμπορική επιλογή που έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Θετικό ότι μπορεί να κρατήσει τις τιμές χαμηλά και αρνητικό επειδή δεν έχει φυσική παρουσία στην αγορά της πόλης.


    3. "Νόμιμα κινέζικα", εννοείς μάλλον αυτά που τα φέρνει επίσημα κάποια εταιρία στην Ελλάδα. Αυτό δεν έχει σχέση με το νόμο. Συμφωνώ ότι δεν έχουν καμιά τύχη στην αγορά αν πωλούνται στην ίδια αξία απλά γιατί είναι κατώτερης ποιότητας.

    4. Τα κινέζικα που έρχονται στην Ελλάδα μέσω ίντερνετ είναι κατά κύριο λόγο αξίας κάτω των 150€. Μέχρι πρότινος (γιατί δεν ξέρω αν έχει αλλάξει) ο νόμος έλεγε ότι δεν πληρώνεις κανένα δασμό για εισαγωγές κάτω των 150€.


    Ελπίζω να σου έλυσα τις απορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ ότι δεν έχουν καμιά τύχη στην αγορά αν πωλούνται στην ίδια αξία απλά γιατί είναι κατώτερης ποιότητας.



    εδώ είμαστε. Και μάλιστα διαπίστωσα με έκπληξη ότι Κινέζικα Ελληνικής αντιπροσωπείας με κατώτερα specs από τον ανταγωνισμό πωλούνται στα ίδια επίπεδα τιμής. Εγώ δεν λέω ότι όλα τα Κινέζικα είναι κατώτερης ποιότητας αλλά νομίζω ότι αν πωλούνται όπως οι samsung, LG, sony, htc κλπ μέσω Ελληνικής αντιπροσωπείας ή μέσω σκρουτζομάγαζων, οι τιμές τους δεν θα είναι ανταγωνιστικές. Και νομίζω αυτός πρέπει να είναι ο λόγος που οι Κινέζοι πουλάνε τα προϊόντα τους με αλληλογραφία και δεν υπάρχει τέτοια τάση από άλλες χώρες όπως πχ η Κορέα.
    Νομίζω ότι οι μεγάλες εταιρίες παγκοσμίως έχουν στερήσει από τους Κινέζους το μεγάλο τους πλεονέκτημα που ήταν το φτηνό κόστος παραγωγής αφού φτιάχνουν κι αυτοί τα προϊόντα τους στην Κίνα αλλά βάζοντας την σφραγίδα τους επάνω που σημαίνει εγγύηση καλής ποιότητας και λειτουργίας για τον καταναλωτή, κάτι που δεν μπορούν να εγγυηθούν τα περισσότερα Κινέζικα προϊόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλησπέρα παιδιά έχω ένα τηλέφωνο κινέζικο που η κόρη μου έχει ξεχάσει τον κωδικό για να το άνοιξη το τηλέφωνο ίνα andrid 4,1,1 μήπως κανένας μπορεί να με εξυπηρέτηση σας ευχάριστη Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν τον βάλεις πολλές φορές λάθος, λογικά θα σου ζητήσει να επιβεβαιώσεις το Gmail σου για να ξεκλειδώσει. Αλλιώς πρέπει να μπεις σε recovery και να κάνεις factory reset.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. MANUAL στα ελληνικα πως μπορουμε να βρουμε???γνωριζει καποιος ?ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δοκίμασε εδώ: http://shop.lenovo.com/gr/el/smartphones/a-series/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ.ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ27 Απριλίου, 2015 19:32

    to geekbuying px pou aneferes xristo den exei kapoio telwneio?
    den exw idea ti paizei kai thelw na diathesw 200-250 euro gia kinito

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελωνείο δεν έχεις αν έρχονται από την ΕΕ ή μέσω απλού ταχυδρομείου. Αν επιλέξεις κούριερ θα έχεις πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το βρηκα το τηλεφωνο στο e-bay 135 euro και στο 1949deal.com 133 euro. γνωριζετε αν ειναι αξιοπιστα site?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το eBay είναι ανάλογα με τον πωλητή. Το δεύτερο site δεν το γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν παραγγειλω απο το Gearbest και τους ζητησω ελληνικη γλωσσα google
    apps , play store και να κανουν το τηλεφωνο root θα το κανουν ? ποιο
    site απο αυτα που προανεφερες chris ειναι καλυτερο για να μου στειλει
    το τηλεφωνο κομπλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. θελω να παραγγειλω το lenovo k3 note

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θελω να παραγγειλω το lenovo k3 note.
    Αν παραγγειλω απο το Gearbest και τους ζητησω ελληνικη γλωσσα google
    apps , play store και να κανουν το τηλεφωνο root θα το κανουν ? ποιο
    site απο αυτα που προανεφερες chris ειναι καλυτερο για να μου στειλει
    το τηλεφωνο κομπλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες