Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

TFA tickets: Εισιτήρια για τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας από το κινητό μας


Οι εφαρμογές που λύνουν προβλήματα και ιδιαίτερα αυτές που απλοποιούν τις συναλλαγές και την αλληλεπίδρασή μας με υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε καθημερινά, είναι από τις αγαπημένες μας. Μία από αυτές είναι και το TFA Tickets στο Android και απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς του ΟΑΣΑ στην Αθήνα.

Ξέχνα για πάντα την ταλαιπωρία αγοράς εισιτηρίων αφού πλέον μπορείς να το κάνεις στο σπίτι από το κινητό σου ή στο δρόμο, λίγο πριν φτάσεις στη στάση. Συνδέοντας μία φορά την πιστωτική  / χρεωστική σου κάρτα, μπορείς να αγοράσεις ένα ή περισσότερα εισιτήρια και να τα αποθηκεύσεις για μελλοντική χρήση. Μόλις μπεις στο μέσο που σε εξυπηρετεί, ανοίγεις την εφαρμογή και ενεργοποιείς το εισιτήριο που θέλεις, το οποίο επικυρώνεται αυτόματα και χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ.

Διαθέτει όλων των ειδών τα εισιτήρια, εκτός από το μηνιαίο που το ζητούν πολλοί στα σχόλια του Google Play, ενώ ιδιαίτερα εξυπηρετικό είναι το γεγονός ότι σου δείχνει αν το εισιτήριό σου είναι  έγκυρο και για πόση ώρα ακόμη. Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store και θα ξενοιάσετε για πάντα από αυτό το άγχος.

23 στο: "TFA tickets: Εισιτήρια για τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας από το κινητό μας "