Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

SimplyScan: Μετάτρεψε το κινητό σου σε scanner για τις στιγμές που είσαι εκτός γραφείου


Εκτός από τηλέφωνο το κινητό μας μπορεί να μετατραπεί εύκολα και σε ένα μίνι γραφείο, με τη βοήθεια των εφαρμογών που διατίθενται στο Google Play. Μπορούμε να λάβουμε email, να δούμε παρουσιάσεις, να ανοίξουμε PDF αρχεία και να κάνουμε σχεδόν όλες τις δουλειές μας μαζί του και με το SimpyScan μπορούμε να το μετατρέψουμε ακόμα και σε scanner.

Η διαφορά του με το CamScanner που είδαμε παλιότερα είναι ότι το SimplyScan έχει δημιουργηθεί με βασικό γνώμονα την απλότητα στη χρήση και το material design του βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό. Για να το χρησιμοποιήσουμε αρκούν τέσσερα απλά βήματα:

  1. Φωτογραφίζουμε το έγγραφο που θέλουμε.
  2. Το απομονώνουμε από το φόντο.
  3. Βελτιώνουμε την ποιότητά του.
  4. Το αποθηκεύουμε.

Μετά την αποθήκευση του αρχείου μας η οποία μπορεί να γίνει σε πολλά format πέραν του PDF, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε αποστολή με οποιαδήποτε εφαρμογή του Android, ενώ μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα αρχεία μας στο cloud (Dropbox, Google Drive κλπ.).


Στην Pro έκδοση η οποία κοστίζει μόνο 0,88€, μπορούμε να απαλλαγούμε από το watermark σε κάθε αρχείο, να δημιουργήσουμε φακέλους και να αποθηκεύσουμε πολυσέλιδα αρχεία. Είναι λοιπόν μια πολύ καλή επένδυση για τον επαγγελματία που θέλει να δουλεύει on the go!

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "SimplyScan: Μετάτρεψε το κινητό σου σε scanner για τις στιγμές που είσαι εκτός γραφείου"