Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Maximus HD: Η πρώτη custom ROM με Android 5.0 και Sense 6.0 για το HTC One M7 είναι γεγονός


Κάθε φορά που επίκειται μία αναβάθμιση του Android υπάρχουν και οι ανάλογες διαρροές από τις οποίες δημιουργούνται οι πρώτες custom ROM. Η επίσημη αναβάθμιση σε Android 5.0 για το HTC One M8 έχει ξεκινήσει σε Αμερική και Ασία, ενώ η αντίστοιχη και για το παλιότερο M7 είναι προ των πυλών, έχουμε όμως την πρώτη custom ROM για αυτό, η οποία είναι μάλιστα και ιδιαίτερα σταθερή!

Η Maximus HD λοιπόν έχει δημιουργηθεί από ένα πρόσφατο firmware της HTC, το οποίο βασίζεται στο Android 5.0.2 και διαθέτει το νέο Sense 6. Ο δημιουργός της λέει ότι είναι ιδιαίτερα σταθερή πράγμα που μας δείχνει ότι και το επίσημο firmware ήταν σε τελικό στάδιο. Αν έχετε κάνει S-OFF στη συσκευή σας και έχετε εγκαταστήσει custom recovery, δε χάνετε τίποτα να τη δοκιμάσετε.


Οδηγίες

Ακολουθείτε τη διαδικασία με δική σας ευθύνη!

  • Κατεβάζουμε τη ROM στη συσκευή μας.
  • Βάζουμε τη συσκευή μας σε Bootloader / Fastboot / HBOOT mode απενεργοποιώντας τη και κρατώντας ταυτόχρονα πατημένα τα πλήκτρα (Volume down + Power).
  • Επιλέγουμε το "Recovery".
  • Επιλέγουμε "Wipe" και μετά "Choose zip from sdcard".
  • Βρίσκουμε το zip της ROM και ακολουθούμε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη μας.
  • Κάνουμε επανεκκίνηση και είμαστε έτοιμοι.

Ο δημιουργός μας προτείνει να έχουμε την TWRP recovery, θα πρέπει λοιπόν να το έχουμε υπ'όψιν μας, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το νήμα της στο XDA.

5 στο: "Maximus HD: Η πρώτη custom ROM με Android 5.0 και Sense 6.0 για το HTC One M7 είναι γεγονός"