Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

Autodesk Pixlr: Τρομερή εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων για το Android και όχι μόνο


Για να βγάλεις μια καλή φωτογραφία δεν αρκεί απλά να σταθείς σωστά μπροστά από το αντικείμενό σου, αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις και πώς να τη βελτιώσεις. Το στήσιμο το λύσαμε σε παλιότερο άρθρο και εδώ και καιρό ψάχναμε για μία καλή εφαρμογή για να μπορούμε να επεξεργαστούμε σωστά τις φωτογραφίες μας. Πρόσφατα τη βρήκαμε λοιπόν και ονομάζεται Autodesk Pixlr.

Το πρόβλημα των εφαρμογών επεξεργασίας εικόνων είναι συνήθως το πολύπλοκο γραφικό περιβάλλον και σε μία συσκευή με σχετικά μικρή οθόνη όπως το κινητό μας, αυτό είναι ακόμη χειρότερο. Ευτυχώς το Pixlr διαθέτει πολλές επιλογές και είναι ταυτόχρονα πολύ καλοφτιαγμένο για να τις βρίσκουμε και να τις χρησιμοποιούμε εύκολα. Διαθέτει όλα τα βασικά εργαλεία που χρειαζόμαστε (crop, rotate, sharpen, blur, contrast, color, brighten και άλλα), έχει ένα σωρό φίλτρα με πολλά από αυτά να είναι πολύ επαγγελματικά και το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορούμε να τα εφαρμόσουμε και ζωντανά, πριν ακόμη βγάλουμε τη φωτογραφία μας. Ένα ακόμη ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η δημιουργία κολάζ, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει και ένα μωρό παιδί, ενώ διαθέτει και ένα σωρό πακέτα εργαλείων τα οποία μπορούμε να κατεβάσουμε ξεχωριστά.


Εκτός από το κινητό μας μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και στον υπολογιστή καθώς υπάρχει Desktop αλλά και Web έκδοση, ενώ υπάρχει και ένα full πακέτο με συνδρομή για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω. Είναι τόσο καλή εφαρμογή που πραγματικά την αδικούμε με το συγκεκριμένο άρθρο.

θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "Autodesk Pixlr: Τρομερή εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων για το Android και όχι μόνο"