Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Vroot: Ακόμα μία μέθοδος root με ένα κλικ για πληθώρα Android συσκευών


Οι Κινέζοι έχουν πάρει τα πάνω τους όσον αφορά το Android και εκτός από τις άπειρες συσκευές που κυκλοφορούν στο ίντερνετ, ασχολούνται και με προχωρημένα πράγματα όπως οι ROM (MIUI) αλλά και το root. Είδαμε παλιότερα και άλλες εύκολες μεθόδους όπως το KingoRoot και το Root Genius και το Vroot δε διαφέρει καθόλου σε ευκολία χρήσης.

Λειτουργεί μόνο σε Windows υπολογιστές και για να το χρησιμοποιήσουμε θα χρειαστεί να εγκαταστήσουμε τους ανάλογους driver στον υπολογιστή μας. Χρειάζεται επίσης να ενεργοποιήσουμε τον εντοπισμό σφαλμάτων USB στη συσκευή μας και είμαστε έτοιμοι.

Αφού το εγκαταστήσουμε και το ανοίξουμε στον υπολογιστή μας, θα πρέπει να συνδέσουμε τη συσκευή μας με ένα USB καλώδιο και αν αναγνωριστεί σωστά, πατάμε απλά το πλήκτρο "Root" για να ξεκινήσει η διαδικασία. Όταν τελειώσει και μετά από τις απαραίτητες επανεκκινήσεις, θα δούμε την εφαρμογή Superuser στο κινητό μας, πράγμα που σημαίνει ότι η μέθοδος στεύθηκε με επιτυχία.


Ποιες συσκευές μπορεί να rootάρει; Άγνωστον! Δεν υπάρχει πουθενά κάποια λίστα συμβατών συσκευών και έτσι μόνο δοκιμάζοντας θα το μάθουμε. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από την επίσημη σελίδα του.

0 στο: "Vroot: Ακόμα μία μέθοδος root με ένα κλικ για πληθώρα Android συσκευών"