Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Κατασκευή της Motorola με QHD οθόνη 5.9 ιντσών τελικά το Nexus 6!


Είμαι σίγουρος ότι διαβάζετε εδώ και καιρό τις φήμες για το Nexus 6 στο ίντερνετ, το πιο πολυαναμενόμενο Android smartphone της χρονιάς, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθεί στα μέσα Οκτωβρίου, πιθανότατα στις 16 του μηνός μαζί με το Android L. Η τελευταία "διαρροή" είναι και η πιο πιστευτή με το Nexus 6 να παρουσιάζεται ως το απόλυτο "τούμπανο" της χρονιάς.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Το Nexus 6 είναι κατασκευής Motorola και μοιάζει αρκετά εξωτερικά με το νέο Moto X. Διαθέτει οθόνη 5.9 ιντσών παρακαλώ οπότε αν συνδυάζατε smartphone και tablet μέχρι σήμερα, καλύτερα πουλήστε τα και τα δύο αφού πλέον θα σας εξυπηρετεί και για τις δύο περιπτώσεις. Η ανάλυση της οθόνης του είναι 2560  x 1440p (QHD), ίδια με του LG G3 δηλαδή και φοράει τον τελευταίο μέχρι σήμερα επεξεργαστή της Qualcomm, τον Snapdragon 805.

Όσον αφορά την κάμερα τώρα, η βασική είναι στα 13MP με το LED flash να είναι ένα δαχτυλίδι γύρω από το φακό, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι της τάξεως των 2MP. Η μπαταρία του ορίστηκε στα 3200mAh, ενώ στις ευχάριστες λεπτομέρειες, επιτέλους έχουμε στερεοφωνικά ηχεία στο μπροστά μέρος και η συσκευή θα υποστηρίζει την υπηρεσία Turbo charging της Motorola όπου με μία φόρτιση 15 λεπτών μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη συσκευή μας για 8 ώρες.

Σκέψεις και ερωτήματα...

  • Κατ' αρχάς αν τελικά είναι αυτή η συσκευή πώς σας φαίνεται; 
  • Είναι κομματάκι ΤΕΡΑΣΤΙΑ δε συμφωνείτε; 
  • Μήπως το Nexus 5 θα παραμείνει για άλλον ένα χρόνο στην αγορά ως η μικρότερη και φθηνότερη λύση; Δεν αγοράζουν όλοι τηλέφωνα έξι ιντσών!
  • Πόσο θα κοστίζει άραγε; Μήπως η Google θα χαλάσει την εξαιρετική τιμολογιακή πολιτική που είχε μέχρι σήμερα;

Όπως και να έχει το πράγμα ετοιμαστείτε, διότι είτε είναι ευκαιρία να αγοράσετε ένα υπέρ-τηλέφωνο σε χαμηλότερη τιμή από ότι πουλάει ο ανταγωνισμός (Nexus 6) ή μία αξιοπρεπέστατη πρώην ναυαρχίδα που θα πωληθεί εξευτελιστικά στις τελευταίες μέρες κυκλοφορίας της (Nexus 5).

14 στο: "Κατασκευή της Motorola με QHD οθόνη 5.9 ιντσών τελικά το Nexus 6!"