Humble Bundle PC & Android 11: Νέα προσφορά με 10 νέα παιχνίδια


Έχουμε υμνήσει στο παρελθόν τις προσφορές του Humble Bundle, τις οποίες έχουμε εκμεταλλευτεί ουκ ολίγες φορές και η προσφορά που τρέχει αυτές τις μέρες διαθέτει κάποια πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια για να "τσακώσουμε".

Humble Bundle PC & Android 11 λοιπόν και 10 παιχνίδια μας περιμένουν να τα αποκτήσουμε σε τιμή που εμείς αποφασίζουμε, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να τα παίξουμε στον υπολογιστή ή την Android συσκευή μας. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν το Thomas was alone, το Surgeon Simulator και το Anomaly Defenders, όμως για να πάρουμε και τα δύο τελευταία θα πρέπει να πληρώσουμε συνολικά 11 δολάρια.

Η στάνταρ τιμή είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στο Humble Bundle αλλά με μία έρευνα που κάναμε, περίπου στο ίδιο κόστος θα μπορούσαμε να αγοράσουμε μόνο το Thomas was alone και το Surgeon Simulator, που τα καλοκοιτάζαμε εδώ και καιρό να λέμε την αλήθεια.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, οπότε αν ενδιαφέρεστε περάστε από την επίσημη σελίδα του Humble Bundle, ρίξετε μια ματιά στις λεπτομέρειες και κατεβάστε τα παιχνίδια από την επίσημη εφαρμογή του.

Σχόλια

  1. Σε Sony Z1 δεν γινεται!!!κριμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκανα τα παντα μου ειπε οτι ηταν ετοιμο και μολις ανοιξα το κινητο δεν υπηρχε superuser

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρης Βερλής24 Σεπτεμβρίου, 2014 18:43

    Γεια σας εχω 2 τηλεφωνα το ενα του αδερφου μου και το αλλο το δικο μου του αδερφου μου εκανα root και δεν δεχτετε οποια δηποτε sim και πολλεσ εφαρμογες κρασαρουν εδω και 2 ημερες στο δικο μου θελω να κανω ροοτ ειναι το samsung galaxy pocket gt-s5301 του αδερφου μου το sony xperia mini x10 e10i στο δικο μου θελω να κανω ροοτ και να βαλω custom rom θελω να ξεκλιδωσο τον bootloader και να κανω ροοτ HEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτρης Βερλής24 Σεπτεμβρίου, 2014 18:44

    επισης δεν εχουν εγγυηση εχει ληξη και στα 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στου αδερφού σου κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Επίσης πάτα στον dialer *#06# και δες αν σου βγάζει "invalid imei".

    Για το δικό σου κάνε root έτσι: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2291865 και

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημήτρης Βερλής25 Σεπτεμβρίου, 2014 16:54

    στου αδερφου μου μου βγαζει imei αλλα εχω κανει 300000 φορεσ επανεγκατασταση διαφορες rom και σηνεχιζει το προβλημα με τις sim επισης ευχαριστω για τον χρονο σου και τιν βοηθεια σου θα ενημεροσο συντομα σχετικα με το κινιτο μου για το ροοτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σας παιδιά,δοκίμασα να κάνω κι εγώ root το κινητό μου LG E400 αλλά δεν τα καταφέρνω ακολουθώ ακριβός την διαδικασία και ενώ μου λέει το run.bat ότι έγινε, ένα πρόγραμμα το Root Verifier μου λεει πως δεν είναι rooted η συσκευή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μην το κανετε δεν αξιζει, σας εγκαθιστα και κατι κινεζικα προγραμματα τα οποια δεν μπορεις α τα διαγραψεις, παρα μονο αν κατεβασεις προγραμμα που διαγραφει τις system apps (360 security)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Chris,εκανα το Root σε Samsung Tablet 2/GT-P5100-4.2.2 JB,σε 4 λεπτα.Φοβερη επιτυχια και δεν χρειαστηκε να σβησω τον superuser της εταιρειας και να κατεβασω τον κοινο,γιατι πριν 2-3 μερες εκανε update και η λειτουργια είναι η ιδια και όλα στην Ελληνικη γλωσσα.Απλα υπαρχουν 2 version,και εμεις διαλέγουμε την ευρωπαικη[1.7.3]...Δεν υπαρχει κανενας φοβος για τουβλο η συσκευη,και γινεται αμεσως unroot με τον ιδιο τροπο σε 3 λεπτα...Αν ξερεις μονο Chris τι γινεται με τον Room Manager CWM?? Υπαρχει συμβατοτητα και δουλευει η εφαρμογή η όχι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να φτιαξω δευτερο διαμερισμα στην SD πρεπει να παω από recovery mode πρωτα?? αν μπορεις δειξε μου τον τροπο chris...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την έψαξα τη λίστα αλλά δεν τη βρήκα. Αν έχεις κανένα link να το βάλω θα σου ήμουν υπόχρεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τότε τσέκαρε στις ρυθμίσεις δικτύου αν είναι σωστά ρυθμισμένα τα APN. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπες εδω : http://androidxda.com/download-vroot .Υπαρχει ενα excel αρχειο με τις μαρκες τηλεφωνων που κατεβαζεις στο τελος της περιγραφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και εγώ καθόμουν δύο ώρες προχθές και δεν μπορούσα να κάνω χώρο σε μια συσκευή,ευχαριστώ πολύ ρε γιατρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστο θελω λιγο βοηθεια εδω εκανα ακριβως οτι λες και στην φαση που μου λεει τι ονομα θες να του δωσεις(ext2 / ext3 / ext4), οταν εβαλα ext4 δεν με αφηνε και οταν τεσταρα το ext2 μου ειπε οκ και reboot εχω θεμα που το εβαλα στο 2?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κανένα θέμα. Είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα. Απλά είναι λίγο πιο αργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οκ ευχαριστω πολυ και παλι Χρηστο δειχνει να δουλευει καλα

    2014-09-28 23:51 GMT+03:00 Disqus :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάτι άσχετο έχω κανει back up κάτι μην με το sms backup στο gmail μου και ενω τα βλέπω στο gmail όταν μπαινω όταν παταω να κατέβουν ενω δείχνει οτι κατεβάζει τα μηνύματα όταν τελειώνει το restore είμαι με τα ίδια ακριβώς τι να κάνω έχει καμια ιδέα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όχι στο log in έχω κανει σύνδεση κανονικά μέσω του app αλλά παλι τα ίδια.αυτή την εφαρμογή την μου άρεσε γιατί ενώ ανεβαζες τα μηνύματα στο e mail δεν σου ζητούσε κωδικό πρώτα και έτσι δεν φοβόμουν να μην την πατήσω απλα σου λέει σε πιο email θες να τα στείλει.τέλος πάντων θα δω και αυτή που λες. Ευχαριστώ πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Chris θελω να δοκιμασω τον Superuser clockwork mod στη συσκευη που εκανα Root με τη μεθοδο Vroot.Μπορει να υπαρξει προβλημα συμβατοτητας του SUclockmod με τη συγκεκριμενη μεθοδο του Vroot??Απλα να τον κατεβασω πρωτα και μετα να διαγραψω τον αλλον του Vroot??Kαι τελος αν δεν δεχθει οριστικη διαγραφη παρα μονο των ενημερωσεων??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εννοείς το SupeSU από το Play Store; Το κατεβάζεις κανονικά και το χρησιμοποιείς, δεν υπάρχει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οπως το περιμενα chris δεν δεχτηκε τη πληρη απεγκατασταση παρα μονο των ενημερωσεων.Ετσι το απενεργοποιησα και το μετεφερα στην SD με link2sd, δε γινοταν να συνυπάρχουν 2 superuser και να δινει αδεια ο πρωτος στον δευτερο.Μπηκα σε 2-3 sites και παρακολουθησα συζητηση για το Vroot και ειδα να τρωει πολλες επιθεσεις και με παραξενεψε αυτο φιλε.Του χρεωνουν εναν νεο ιο κ.λ.π (οχι μονο σε 1 ιστοτοπο).Εγω το εψαξα απο τη πρωτη μερα που ανεβασες το Vroot με τον Norton και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Αρα κατι αλλο συμβαινει μεταξυ εταιρειων η προγραμματιστων μαλλον.Chris καλυτερα ο Superuser να ειναι στη μνημη του τηλεφωνου παρα στην SD??Επιρεαζει την αποδοση του αν ειναι στην SD??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Kαλημέρα Chris,και καλό μήνα.αρχικά προσπάθησα να δημιουργήσω το partition στο LG L3 e400 μέσω του οδηγού που παραθέτεις πααπάνω,αλλά παρόλο που έκανα τα βήματα ακριβώς,δεν είχα αποτέλεσμα,ούτε με ext2,ή 3,ή 4.έπειτα ακολούθησα να δημιουργήσω το partition με το MiniTool Partition Wizard μέσω windows. ακολούθησα τις οδηγίες απο το link που παραθέτω http://www.rootlord.com/2013/06/how-to-increase-memory-on-lg-l3-e400.html ,και στο βήμα που ζητάει να τρέξω το link2sd(να προσθέσω οτι η συσκευή είναι root),επιλέγοντας την επαναδημιουργία των mount scripts(στην προκειμένη ext2,αλλά το δοκίμασα και με 3 και 4),μου βγάζει "Σφάλμα σεναρίου προσάρτησης.Το σενάριο προσάρτησης δεν μπορεί να δημιουργηθεί. mount: Invalid argument. Το πρόβλημά είναι ότι η κάρτα sd είναι πλέον με 1gb λιγότερο(λόγω ότι αυτό το χρησιμοποίησα για το 2nd partition),και τώρα δεν μπορώ και να προσαρτήσω/συνδέσω τις εφαρμογές με το link2sd μιας που δεν πέτυχε το partition.δώσε μου τα φώτα σου γιατί έχω απελπιστεί,αν είναι να ξανακάνω την διαδικασία,αλλά να μπορέσω κ να επαναφέρω την κάρτα sd στα αρχικά της gb.ευχαριστώ εκ των προτέρων,αναμένω την όποια βοήθεια.Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μήπως η κάρτα είναι χαμηλής κλάσης και δεν το κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Kαταρχήν Chris να σε συγχαρώ για το εθελοντικό σου έργο,κ σε ευχαριστώ για την απόκριση σου.ναι όντως η κάρτα είναι κλάσης 4,κ εκτός αυτού της συγκεκριμένης κάρτας της είχα κάνει partition ξανά,(και λόγω ότι φλάσαρα κάποιες rom στο κινητό,κ έχασα κ το partition καθώς έχασα κ το link2sd).εν πάσει περιπτώσει κ έπειτα από συνεχείς προσπάθειες,το θέμα είναι ότι τώρα,όταν πάει η συσκευή να διαβάσει την κάρτα μνήμης,μου γράφει "καταστραμμένη εξωτ.κάρτα sd", ή μου γράφει "Η εξωτ.κάρτα SD είναι κενή ή χρησιμοποιείται",και δεν μου την διαβάζει κάν,και μόνο αν κάνω διαμόρφωση της κάρτας μου την διαβάζει.υποπτεύομαι ότι μετά απο το πρώτο partition,πλέον δεν μπορεί να ξανακάνει.τι πιστεύεις εσυ?να περάσω στην αγορά νέας κάρτας? επίσης θέλω να μου δώσεις έναν οδηγό για να κάνω το partition μέσω του mini tool parartition wizard,γιατι 3 link κοίταξα,3 διαφορετικούς τρόπους βρήκα,κ δεν ξέρω ποιός είναι ασφαλής.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι γενικά ευαίσθητες οι SD αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε γίνεται να τις διαμορφώσεις πολλές φορές. Εγώ προτείνω να τη φορμαρεις και να δοκιμάσεις ξανά.

    Όσο για το πρόγραμμα που θέλεις, δε χρησιμοποιώ Windows εδώ και χρόνια και τη δουλειά μου την κάνω με το GParted στο Linux. Για αυτό ότι θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δημιουργία partition σε lg l3 e400 με mini tool partition wizard(πιθανόν να λειτουργεί κ σε άλλες συσκευές η μέθοδος αυτή: 1)κάνουμε διαμόρφωση(format)την κάρτα μνήμης,(μπαίνοντας "ο υπολογιστής μου",δεξι κλίκ στην κάρτα μνήμης,επιλέγουμε "εφαρμογή προεπιλεγμένων ρυθμίσεων",και πατάμε εκκίνηση,κ με το πέρας της διαδικασίας,κλείσιμο.
    2)συνδέουμε την συσκευή μας με το usb στον υπολογιστή.την βάζουμε σε λειτουργία "αποθηκευτικού χώρου".τρέχουμε το nini tool part.wizard,και αν δεν μας εμφανίσει αυτόματα την εξ.κάρτα,πάνω αριστερά στο menu επιλογών,πατάμε reload.
    δεξί κλίκ στην κάρτα,κ επιλέγουμε στο πεδίο create as: Logical. επίσης στο πεδίο file system αν έχουμε κάρτα 2gb επιλέγουμε FAT,ενω αν έχουμε κάρτα 4gb και άνω,επιλέγουμε FAT32.
    3)κάτω,στο size and location,μετακινούμε την μπάρα απο δεξιά προς αριστερά,κ επιλέγουμε πόσο χώρο θέλουμε να δεσμεύσουμε για να δημιουργήσουμε το 2nd partition. 1-1.5 gb είναι αρκετό,και ok.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ.
    4)Στο νέο partition που δημιουργήθηκε με το μέγεθος που έχουμε επιλέξει,ξανά δεξι κλίκ,και create ξανά. τώρα,στο create as επιλέγουμε primary,και στο file system: ext2,και στο cluster size επιλέγουμε 4KB,και ok.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ.
    5)πατάμε apply πάνω δεξιά,κ περιμένουμε να δημιουργηθεί το partition.
    6)πάμε στο κινητό μας,και τρέχουμε το link2sd.θα μας εμφανίσει αναδυόμενο παράθυρο,με τα επιθυμητά mounts.επιλέγουμε ext2,και κάνουμε επανεκκίνηση της συσκευής.είμαστε πλέον έτοιμοι,να συνδέουμε τις εφαρμογές μας στο νέο partition.
    ο τρόπος εφαρμόστηκε με επιτυχία σε 2 διαφορετικές sd διαφορετικής κλάσης,κ όπως προανέφερα πιστεύω να δουλέψει σε όλες τις συσκευές,καθώς ουσιαστικά αυτή η μέθοδος έχει να κάνει με android λειτουργικό,και microsd,άρα,δουλεύει ανεξαρτήτως συσκευής.Chris,αν θες κατά την κρίση σου,μόνταρε το μήνυμα,και μιας που δεν έχει γραφεί επίσημα τρόπος μέσω του mini tool,αν θες ανέβασε το σαν μέθοδο.ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω πώς μπαίνω σε recovery
    mode σε Samsung
    Galaxy Music Duos S6012, έτσι ώστε να συνεχίσω τις οδηγίες για το partition με
    το Link2SD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το απενεργοποιείς και το ανοίγεις με Volume up + Home + Power.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλησπέρα έχω το

    Samsung 7710 (root)στο recovery δεν my βγάζει το partition sdcard στο Advanced

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σιγουρέψου ότι έχεις την cwm recovery και αναβάθμισε την σε νεότερη έκδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. chris προσπαθησα πολλες φορες να φτιαξω 2'ο διαμερισμα σε μια sd [ το εχω κανει κι αλλες φορες οπως εδειξες ] και τωρα βγαζει συνεχως invalid argument.Tο εκανα και με το mini tool σωστα,και απο recovery [6.57.8 philz touch] βρηκα to sd partition,διαλεξα 1 Gb, 0 swap,και δοκιμασα στο link2sd με ολα[ext2-ext3-ext4-fat32] και συνεχως τα ιδια.Τι φταιει ,μηπως ειναι μαπα η καρτα?[κλαση 2 +παλια καρτα]..Βλεπω στον αποθηκευτικο χωρο στο link2sd ο sd2 χωρος ειναι αδειος και λεει δεν προσαρτηθηκε.Γραφει /data/sdext2 mount δεν βρεθηκε..Τι μπορω να κανω chris υπαρχει κατι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κλάση 2;;;; Δε θυμάμαι αν είναι στις προϋποθέσεις αλλά έχω την εντύπωση ότι θέλει από κλάση 6 και πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ευχαριστω chris.Το εφτιαξα,μολις πεταξα το κινεζικο card reader &εβαλα ενα της microsoft απολυτα συμβατο,&πεταξα την κινεζικη sd &εβαλα μια της samsung (μικρη 4gb κλαση 2)..Και παλι ομως δεν με αφησε να δηλωσω extsd3 &αναγκαστικα το εκανα fat32 αλλα συνδεει κανονικα τις apps στην sd χωρις προβλημα..Ειναι μαλλον θεμα ποιοτητας &συμβατοτητας των υλικων που χρησιμοποιουμε...(μακρια απο κινεζους κι αγαπημενοι)χαχχχαχχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Άρα έφταιγε η ποιότητα της κάρτας. Καλό αυτό να το ξέρουμε, thanks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Chris θελω τη βοηθεια σου..Σε μια SD(κλ.10) που ειχα φτιαξει με το minitool δευτερο διαμερισμα το ειχα ονομασει extsd2 για λογους συμβατοτητας και λειτουργει αψογα & γρηγορα..Θελω τωρα ομως να φτιαξω αλλο ενα partition μεσω CWM..Μπορω να το ονομασω αυτο extsd3 η 4??Θα υπαρξει προβλημα?Και στο swap αντι 0 μπορω να βαλω π.χ το μισο ποσο της μνημης Ram η εστω π.χ 512 mb??Eυχαριστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ενδέχεται να έχεις πρόβλημα συμβατότητας αλλά δε νομίζω να σε ωφελήσει όλο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. den vrisko to superuser ti shmenei auto ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αν εννοείς στις εφαρμογές της συσκευής, τότε δεν έγινε root.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες