Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Humble Bundle PC & Android 11: Νέα προσφορά με 10 νέα παιχνίδια


Έχουμε υμνήσει στο παρελθόν τις προσφορές του Humble Bundle, τις οποίες έχουμε εκμεταλλευτεί ουκ ολίγες φορές και η προσφορά που τρέχει αυτές τις μέρες διαθέτει κάποια πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια για να "τσακώσουμε".

Humble Bundle PC & Android 11 λοιπόν και 10 παιχνίδια μας περιμένουν να τα αποκτήσουμε σε τιμή που εμείς αποφασίζουμε, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να τα παίξουμε στον υπολογιστή ή την Android συσκευή μας. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν το Thomas was alone, το Surgeon Simulator και το Anomaly Defenders, όμως για να πάρουμε και τα δύο τελευταία θα πρέπει να πληρώσουμε συνολικά 11 δολάρια.

Η στάνταρ τιμή είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στο Humble Bundle αλλά με μία έρευνα που κάναμε, περίπου στο ίδιο κόστος θα μπορούσαμε να αγοράσουμε μόνο το Thomas was alone και το Surgeon Simulator, που τα καλοκοιτάζαμε εδώ και καιρό να λέμε την αλήθεια.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, οπότε αν ενδιαφέρεστε περάστε από την επίσημη σελίδα του Humble Bundle, ρίξετε μια ματιά στις λεπτομέρειες και κατεβάστε τα παιχνίδια από την επίσημη εφαρμογή του.

44 στο: "Humble Bundle PC & Android 11: Νέα προσφορά με 10 νέα παιχνίδια"