Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ask the Doctor: Ανοίξαμε και περιμένουμε τις ερωτήσεις σας στο νέο μας forum!


Κάθε Έλληνας που σέβεται τον εαυτό του ξεκινάει τη χρονιά του το Σεπτέμβριο. Οι διακοπές τελείωσαν, έφτασε η νέα σχολική χρονιά, έρχονται νέες αλλαγές και επιστροφή στη ρουτίνα. Μιλώντας για αλλαγές, στο Dr. Android σκεφτήκαμε ότι κάτι μας έλειπε. Έχουμε μέχρι στιγμής μία πολύ ενδιαφέρουσα βάση δεδομένων με οδηγούς, εφαρμογές και συσκευές για να βρούμε χρήσιμα πράγματα για το Android, αλλά μας λείπει μία βάση με καθημερινά προβλήματα στην οποία θα μπορεί οποιοσδήποτε να ανατρέξει ανά πάσα στιγμή, για να βρει τη λύση. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το "Ask the Doctor"!

Το "Ask the Doctor" είναι ένα σύγχρονο forum στα πρότυπα του Ask Ubuntu, όπου όλοι μπορούν να συμμετέχουν κάνοντας ερωτήσεις ή δίνοντας τη βοήθειά τους στα υπόλοιπα μέλη. Η διαφορά με τα forum όπως τα έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα, είναι ότι δεν υπάρχουν κατηγορίες, φάκελοι και θέματα, έτσι δε χρειάζεται να ψάχνεις πού θα κάνεις την ερώτησή σου. Απλά ρωτάς!


Οι αναρτήσεις μπορούν να γίνουν σε στυλ: 

  • ερώτησης στην περίπτωση που έχουμε κάποιο πρόβλημα και θέλουμε άμεση απάντηση ή
  • συζήτησης αν θέλουμε απλά τη γνώμη των υπόλοιπων μελών για κάποιο θέμα

και αντιπροσωπεύονται από το αντίστοιχο εικονίδιο. Τα μέλη μπορούν να σημειώσουν αν μία απάντηση είναι χρήσιμη ή όχι με τα βελάκια, αλλά και να ψηφίσουν τις καλύτερες απαντήσεις για να μπορούν οι επόμενοι να τις βρουν γρηγορότερα! Αν έχετε το ίδιο πρόβλημα με κάποιο άλλο μέλος του forum μπορείτε απλά να πατήσετε "Και εγώ!" στην ερώτησή του για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και αν ανησυχείτε για το πώς θα βρείτε αυτό που θέλετε μέσα στο χάος των ερωτήσεων, η αναζήτηση είναι εκεί για να σας βοηθήσει. Απλά, εύκολα και ουσιαστικά. 

Ελάτε λοιπόν να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη λίστα με συνήθη προβλήματα, εύκολες λύσεις και χρήσιμες συμβουλές για το Android στην Ελλάδα, απλά κάνοντας μία ερώτηση ή βοηθώντας κάποιον άλλο. Μπορείτε να μπείτε στο forum επιλέγοντας τη λέξη "Forum" στο επάνω μέρος  της σελίδας ή το "Ask the Doctor" στην πλαϊνή μπάρα.88 στο: "Ask the Doctor: Ανοίξαμε και περιμένουμε τις ερωτήσεις σας στο νέο μας forum!"