Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

CloudMagic: Η πιο πλήρης εφαρμογή ανταλλαγής email που έχουμε δει μέχρι στιγμής


Το email είναι πλέον o κύριος τρόπος ανταλλαγής μηνυμάτων στη ζωή μας, κάτι που το πέτυχαν οι φορητές μας συσκευές. Έτσι η βασική μας εφαρμογή email θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα εύχρηστη, να εξυπηρετεί όλους τους λογαριασμούς μας και να κάνει περισσότερα πράγματα από το προφανές. Το CloudMagic είναι ίσως η κορυφαία εφαρμογή ανταλλαγής email η οποία βάζει τα γυαλιά σε όλες τις υπόλοιπες.

Ξεκινώντας από τα απλά, το CloudMagic μπορεί να συγχρονίσει τα email όλων των γνωστών υπηρεσιών (Gmail, Yahoo Mail, Outlook, iCloud, Microsoft Exchange, Office 365) με ένα απλό login, έτσι αποφεύγουμε τη χειροκίνητη προσθήκη των διακομιστών που θα κάναμε σε κάθε άλλη εφαρμογή. Διαθέτει έναν ομαδικό φάκελο εισερχομένων και ταχύτατη αναζήτηση, με την οποία μπορούμε να βρούμε αυτό που θέλουμε σε μία στιγμή, ενώ μπορούμε να ορίσουμε υπενθυμίσεις σε σημαντικά email για να μας θυμίσουν αργότερα να τα απαντήσουμε. Συνεργάζεται επίσης και με εφαρμογές όπως το Pocket, το Trello και το Evernote όπου μπορούμε να αποθηκεύσουμε σημαντικά πράγματα για αργότερα.

Κλειδώνει με κωδικό, δε γονατίζει τη μπαταρία μας (αυτό λένε τουλάχιστον οι δημιουργοί), συνεργάζεται με το Android Wear, αλλά δυστυχώς δεν είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά. Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store και είμαι σίγουρος ότι θα σας ενθουσιάσει όπως και εμένα.

4 στο: "CloudMagic: Η πιο πλήρης εφαρμογή ανταλλαγής email που έχουμε δει μέχρι στιγμής"