Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Bluetooth Unlock: Στείλτε ή λάβετε οποιοδήποτε τύπο αρχείου μέσω Bluetooth με τη βοήθεια του Xposed.


Όσοι έχετε στην κατοχή σας smartphone ή tablet θα έχετε καταλάβει ότι οι καλές εποχές που μπορούσαμε να στείλουμε τα πάντα μέσω Bluetooth έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Σήμερα το Bluetooth χρησιμεύει κυρίως για σύνδεση ακουστικών και smartwatch αφού εδώ που τα λέμε το WiFi Direct κάνει τη δουλειά πολύ γρηγορότερα. Όσοι όμως προτιμούν το Bluetooth και διαθέτουν το Xposed framework, μπορούν πλέον να ξεκλειδώσουν την αποστολή όλων των τύπων αρχείων με το Bluetooth Unlock.

Η αποστολή λοιπόν λειτουργεί αλλά στο Android είναι κλειδωμένη για κάποια αρχεία. Το Bluetooth Unlock είναι στην ουσία ένα module που δίνει εντολή στο σύστημα να αποδεχτεί συγκεκριμένους τύπους αρχείων. Το εγκαθιστούμε μέσα από τη λίστα που περιέχεται στην εφαρμογή του Xposed και αφού το ενεργοποιήσουμε, το μόνο που μένει είναι να ενεργοποιήσουμε τους τύπους που θέλουμε.

Θα δείτε στη λίστα ότι περιλαμβάνει κυριολεκτικά τα πάντα, οπότε ξεκλειδώνει μια για πάντα τις πλήρεις δυνατότητες του Bluetooth. Φυσικά μπορούμε να κάνουμε και το αντίστροφο, δηλαδή να αποκλείσουμε κάποιους τύπους αρχείων αλλά δεν υπάρχει κάποιο νόημα σε αυτό. Είναι λοιπόν και αυτό μία από τις πολλές ευκολίες που μας προσφέρει το Xposed.

[XDA]

0 στο: "Bluetooth Unlock: Στείλτε ή λάβετε οποιοδήποτε τύπο αρχείου μέσω Bluetooth με τη βοήθεια του Xposed."