Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Record run: Τρέξε στο ρυθμό της αγαπημένης σου μουσικής με το πιο πρωτότυπο running game του Android


Ομολογώ ότι μισώ τα running game και αυτό γιατί από την εμφάνιση του Temple Run και μετά, όλα όσα έχουν κυκλοφορήσει δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα περισσότερο από αυτό. Το Record Run όμως συνδυάζει την εμπειρία ενός running game, με την αγαπημένη μας μουσική και είναι ένα παιχνίδι που πραγματικά αξίζει να το έχεις στη συσκευή σου.

Στο Record Run παίρνεις τη μορφή ενός τύπου που του έκλεψαν τα αγαπημένα του βινύλια και πρέπει να τρέξεις μέσα στην πόλη για να τα μαζέψεις, σε μία διαδρομή όπου υπάρχουν ένα σωρό εμπόδια για να ξεπεράσεις. Το ωραίο της όλης υπόθεσης είναι ότι το παλικάρι τρέχει στο ρυθμό της μουσικής που ακούγεται εκείνη τη στιγμή και σκοπός είναι να αποφεύγουμε τα εμπόδια με ρυθμό. Η ιστορία είναι πάντα η ίδια και ελαφρώς βαρετή αλλά αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι μπορούμε να παίξουμε με οποιοδήποτε κομμάτι μουσικής έχουμε αποθηκευμένο στη συσκευή μας. Έτσι συνδυάζουμε το παιχνίδι με το άκουσμα της αγαπημένης μας μουσικής.

Είναι κατά κάποιο τρόπο ένας συνδυασμός Temple Run και Fire Taps και είναι πραγματικά πρωτότυπο σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια της κατηγορίας του. Δοκιμάστε το κατεβάζοντάς το δωρεάν από το Play Store.

0 στο: "Record run: Τρέξε στο ρυθμό της αγαπημένης σου μουσικής με το πιο πρωτότυπο running game του Android"