Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

HTC One (E8): Έφτασε η πλαστική έκδοση του One (M8)


Το HTC One (M8) είναι ένα εξαιρετικό smartphone με έμφαση κυρίως στην ποιότητα κατασκευής, είναι όμως και ένα ακριβό τηλέφωνο. Θέλοντας λοιπόν η HTC να έχει ένα δυνατό εκπρόσωπο και στην κατηγορία των 600€ (όπου θα κυριαρχήσει το LG G3), αποφάσισε να μας παρουσιάσει την πλαστική έκδοση του ίδιου smartphone με την ονομασία HTC One (E8)!

Το E8 είναι λοιπόν ένα πλαστικό M8 χωρίς θύρα υπερύθρων (IR Blaster) ενώ είναι και ελάχιστα μεγαλύτερο από το δεύτερο. Διαθέτει μνήμη 16GB ενώ η βασική τους διαφορά είναι η κάμερα των 13MP (Megapixel) και όχι των 4UP (Ultrapixel) που βρίσκεται στο M8. Αυτό είναι μάλλον θετικό καθώς το μόνο εξάρτημα που δεν πείθει στο M8 είναι η διπλή Ultrapixel κάμερα  η οποία δεν πείθει και είναι κρίμα να δώσεις 750€ για μία συσκευή που στο τέλος δε θα βγάζει τις φωτογραφίες που θέλεις.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε ακόμα την τιμή του αλλά ο υπεύθυνος της LG μας έδωσε μία ιδέα στην παρουσίαση του G3 όταν ρωτήθηκε γιατί το δικό τους smartphone δεν είναι μεταλλικό όπως το HTC One. Η απάντηση ήταν ότι θα κόστιζε 300 δολάρια περισσότερο και με αυτό το σκεπτικό το E8 θα κοστίζει γύρω στα 500€. Μακάρι αλλά το περιμένουμε γύρω στα 600€.

5 στο: "HTC One (E8): Έφτασε η πλαστική έκδοση του One (M8)"