Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

CyanogenMod: Αναβάθμιση σε Android 4.4.3 με ευτράπελα!


Στην εταιρία Cyanogen εκτός από τους εξαιρετικούς προγραμματιστές που εργάζονται για να μας φέρουν μία από τις καλύτερες ROM στον κόσμο, πρέπει να δουλεύει και ο Γκούφυ γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η γκάφα ολκής που έγινε την περασμένη εβδομάδα με την αναβάθμιση σε Android 4.4.3.

Συγκεκριμένα πολλοί ιδιοκτήτες του Nexus 4 που έχουν επιλέξει τη CyanogenMod για λειτουργικό σύστημα στη συσκευή τους, αντίκρισαν την περασμένη εβδομάδα το ευχάριστο μήνυμα αναβάθμισης της συσκευής τους. Έλα όμως που αυτό αφορούσε την επίσημη αναβάθμιση και όχι αυτή της CM, με αποτέλεσμα το update να κατεβαίνει ξανά και ξανά στις συσκευές τους ξοδεύοντας έως και 800ΜΒ από τα δεδομένα τους μέσα σε μία ημέρα!

Αυτό συνέβη γιατί κάποιος ξέχασε πιθανότατα να απενεργοποιήσει τον επίσημο updater που περιλαμβάνεται στον κώδικα του AOSP και έτσι για όσους χρήστες επέλεγαν να αναβαθμιστούν, η διαδικασία αποτύγχανε με αποτέλεσμα να κατεβαίνει ξανά η αναβάθμιση από τους server της Google. H CyanogenMod παρ' όλα αυτά προχώρησε αργότερα σε αναβάθμιση στη νέα έκδοση του Android στις τελευταίες nightly εκδόσεις αλλά το γεγονός ξεσήκωσε αντιδράσεις τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στο επίσημο forum της.

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

10 στο: "CyanogenMod: Αναβάθμιση σε Android 4.4.3 με ευτράπελα!"