Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Νέο logo, νέο προφίλ και νέα κατεύθυνση για την εταιρία πλέον Cyanogen Inc.


Με τη σταθερή παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια η CyanogenMod κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Android fan ως ένα ερασιτεχνικό project. Ως εταιρία πλέον αλλάζει στρατηγική καθώς χρειάζεται την εμπιστοσύνη των επενδυτών που θα τη στηρίξουν αλλά και των εταιριών που θα αγοράσουν τις συσκευές της.

Έτσι λοιπόν σοβαρεύεται αλλάζοντας σε ένα πιο στιβαρό logo του οποίου το τρίπτυχο είναι "Παραμετροποίηση, Ασφάλεια, Ανοιχτός κώδικας". Στο κέντρο έχουμε την παραμετροποίηση η οποία συμβολίζει το πόσο σημαντικός είναι ο χρήστης για τη CM και περιβάλλεται από την ασφάλεια, ενώ το βέλος στα δεξιά συμβολίζει το χαρακτήρα ανοιχτού κώδικα της ROM, ο οποίος κινεί την εταιρία στο μέλλον.


Τι γίνεται όμως με το Cid; Το υπάρχον logo της ROM θα αντιπροσωπεύει πλέον την κοινότητα ξεχωρίζοντας έτσι τα δύο μονοπάτια που θα ανοίξουν οι δημιουργοί της, ένα σοβαρό και premium που θα απευθύνεται σε εταιρίες και ένα χαρούμενο και πιο ελεύθερο για εμάς τους υπόλοιπους. Είναι μια καλή κίνηση αλλά θα δούμε αν αυτός ο διαχωρισμός θα αποφέρει τα αποτελέσματα που θέλουν στη Cyanogen.


9 στο: "Νέο logo, νέο προφίλ και νέα κατεύθυνση για την εταιρία πλέον Cyanogen Inc."