Το HTC One M8 κυκλοφορεί από σήμερα και επίσημα στην ελληνική αγορά


Ξεκινάει η επίσημη κυκλοφορία του νέου HTC One στην Ελλάδα και όσοι θέλουν να αποκτήσουν ίσως το καλύτερο smartphone της χρονιάς, μπορούν πλέον να επισκεφτούν τα γνωστά καταστήματα για να το αγοράσουν. Το HTC One M8 είναι άξιος αντικαταστάτης του περσινού M7 καθώς είναι βελτιωμένο στα σημεία, ενώ με το κράξιμο που έχει πέσει στο Samsung Galaxy S5, ο ανταγωνισμός θα είναι μάλλον μικρότερος.

Με το νέο και πιο... κατανοητό Sense 6 που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό το βελτιωμένο Blinkfeed, το διπλό Boomsound ηχείο που προσφέρει τον καλύτερο ήχο σήμερα σε smartphone και τη Ultra Pixel duo camera που ακόμα δε μας πείθει είναι η αλήθεια, το HTC One M8 σίγουρα θα το δούμε σε πολλά χέρια φέτος. Η επίσημη ενδεικτική τιμή του είναι τα 719 ευρώ, έτσι για να μπορείτε να κάνετε συγκρίσεις και είναι ακριβή για smartphone αλλά καλή για ναυαρχίδα.

Περιμένουμε εντυπώσεις από τους πρώτους αγοραστές!

Σχόλια

  1. θα υπάρξουν αγορασταί με τέτοια τιμή;; :P να πουλήσουμε κανένα νεφρό ρε παιδιά...
    και πήρες HTC... και χάθηκες εσύ :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες στο αλλιώς, έτσι θα σώσεις και μια ζωή! ;)
      Γι αυτό και η υψηλές τιμές στις ναυαρχίδες. Όλα τα σκέφτονται οι εταιρίες!

      Πέρα απ την πλάκα συμφωνώ πως είναι ίσως η καλύτερη πρόταση για hi-end smartphone. Και η μοναδική που μπορείς να δικαιολογησεις τα λεφτά της. Όπως και να το κανουμε είναι premium.

      Καλορίζικο για τους "τυχερούς" που θα το αποκτήσουν! Ξεζουμιστε το!!!

      Διαγραφή
    2. Μια καλή αγορά θα ήταν και το περσινό HTC One τώρα που θα πέσει η τιμή του. Είναι και εκείνο πολύ καλό τηλέφωνο για όσους πείθονται από το design.

      Διαγραφή
    3. Όπως το είπες, "για όσους πείθονται από το design"... Μόνο για το design θα πας στο M7. Όπως και να 'χει φοράει τον 600αρι επεξεργαστή, η UP κάμερα του δεν λέει και πολλά και άλλα κουσουρακια της HTC που σε κάνει να το σκέφτεσαι. Γιατί όσο να 'ναι αν θες ναυαρχίδα του '13 θα προτιμήσεις G2, κορυφαίο σε specs, και ειδικά με την έλευση του G3 θα είναι λουκούμι!

      Διαγραφή
  2. Ανεξαρτητα απο την τιμη (η οποια σε λιγους μηνες θα πεσει, ασε που ισως να βρεθει καποιο "καλο" Σκρουτζομαγαζο), γιατι παραπονιεστε (ακομα) για την καμερα? Επειδη δεν ειναι 20mpixels? Επειδη προπερσι η Nokia εβγαλε συσκευη με 40 mpixels και πηγε "απατη"? Φανταζομαι ξερετε οτι η ποιοτητα της φωτογραφιας ΔΕΝ εξαρταται απο τον αριθμο των mpixels, αλλα ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ. Εχετε βγαλει βραδυνες φωτογραφιες με το One (το M7)? Εκτος βεβαια αν εχετε σκοπο να τυπωσετε αφισες μπουζουκομαγαζων για την εθνικη οδο, οποτε παραδεχομαι οτι δεν σας κανει... Οσο για τον φιλο που γραφει οτι τα κουσουρακια της HTC σε κανουν να το σκεφτεσαι, τι ακριβως εννοει? Εχω ηδη το M7 στην κατοχη μου και δεν βλεπω κανενα κουσουρακι. Εκτος αν πειραζει που δεν εχει πιεσομετρο και δεν κανει... καρδιογραφηματα οπως καποια αλλα... Α, ξεχασα... και δεν λαγγαρει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις και η κάμερα το HTC One είναι ένα μεγάλο πείραμα. Προσωπικά πιστεύω ότι η UltraPixel βγάζει καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό αλλά η ανάλυση δεν είναι η καλύτερη δυνατή ίσως επιεδή είναι πολύ λίγα τα pixel. Αν την έκαναν 8MP ας πούμε θα ήταν πολύ καλύτερη και θα λέγαμε άλλα τώρα.

      Όσο για το Nokia PureView των 41MP, βγάζει χειρότερες φωτογραφίες από το Xperia Z2 με την κάμερα των 20MP, οπότε έχεις δίκιο σε αυτό.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter