Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Hover: Το νέο σύστημα ειδοποιήσεων της Paranoid Android ROM έφτασε!


Οι προγραμματιστές της Paranoid Android εργάζονται σκληρά εδώ και αρκετό καιρό για να επαναφέρουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της ROM τα οποία δε λειτουργούσαν πλέον στις νεότερες εκδόσεις του Android. Ένα από αυτά ήταν το Halo, το σύστημα ειδοποιήσεων που έμοιαζε πάρα πολύ με το Chatheads του Facebook, το οποίο αντικαταστάθηκε πλέον από το Hover.

Στην πρόσφατη έκδοση PA 4.3 Beta 1 που περιλαμβάνεται για πρώτη φορά το Hover, οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται στο επάνω μέρος της συσκευής για λίγα δευτερόλεπτα ακόμα και όταν έχουμε αποκρύψει τη μπάρα ειδοποιήσεων μέσω του Immersive mode. Μπορούμε να τις επεκτείνουμε και να διαβάσουμε ακόμη περισσότερο από το περιεχόμενό τους ενώ επιλέγοντάς τις εμφανίζεται η αντίστοιχη εφαρμογή σε ένα floating παράθυρο αφήνοντας ανεπηρέαστη την εφαρμογή που είχαμε νωρίτερα ανοιχτή.


Είναι η πρώτη εμφάνιση του νέο χαρακτηριστικού το οποίο δείχνει ότι μπορούμε άνετα πλέον να απαλλαγούμε από τη μπάρα ειδοποιήσεων. Μακάρι να το δούμε και στο Play Store κάποια στιγμή, για όλους τους χρήστες ανεξαρτήτως ROM. Δοκιμάστε το άμεσα κατεβάζοντας την Paranoid Android ROM από την επίσημη σελίδα της.

2 στο: "Hover: Το νέο σύστημα ειδοποιήσεων της Paranoid Android ROM έφτασε!"