Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Peek: Το νέο χαρακτηριστικό της Paranoid Android ROM που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τις ειδοποιήσεις μας


Η Paranoid Android ROM χτίζεται από την αρχή και τα αποτελέσματα της αναγέννησης αυτής εμφανίζονται σιγά σιγά μέσω νέων χαρακτηριστικών. Το νεότερο από αυτά είναι το Peek ένας εύχρηστος τρόπος με τον οποίο ενημερωνόμαστε χωρίς κόπο για ότι νέο υπάρχει στη συσκευή μας.

Το Peek είναι λοιπόν ένα χαρακτηριστικό που μοιάζει πολύ με το Active Display που είδαμε στο Moto X. Σηκώνοντας τη συσκευή από το τραπέζι, η οθόνη ενεργοποιείται δείχνοντάς μας με έναν μίνιμαλ τρόπο όλες τις νέες ειδοποιήσεις που εκκρεμούν στη συσκευή μας. Μπορούμε να τις επιλέξουμε μία προς μία για να δούμε περισσότερες πληροφορίες και να ανοίξουμε εν τέλει αυτή που μας ενδιαφέρει.


Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις ότι οι προγραμματιστές δοκιμάζουν νέες ιδέες και δεν κάνουν απλά port ένα χαρακτηριστικό, όπως για παράδειγμα η Omni με το Active Display, θα πρέπει λοιπόν να τους το αναγνωρίσουμε και σίγουρα περιμένουμε ακόμα περισσότερα από το team της Paranoid.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ROM θα βρείτε στην επίσημη σελίδα της.

3 στο: "Peek: Το νέο χαρακτηριστικό της Paranoid Android ROM που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τις ειδοποιήσεις μας"