Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

LEGO: Το πιο ωραίο υλικό για να φτιάξεις όμορφα και δημιουργικά σταντ για τη συσκευή σου


Αγοράζοντας ένα smartphone ή ένα tablet ανοίγεται ο κόσμος από ένα σωρό αξεσουάρ με τα οποία μπορούμε να συμπληρώσουμε τη συσκευή μας. Πληκτρολόγια, θήκες και σταντ, είναι μόνο μερικά από αυτά, τα οποία πολλές φορές συνδυάζονται κιόλας (link). Στην περίπτωση των σταντ και επειδή μας αρέσουν οι κατασκευές, προτιμάμε καθημερινά και φθηνά υλικά όπως έναν συνδετήρα αλλά αυτά με τα οποία μπορείς να κάνεις θαύματα είναι τα LEGO!

Με τα LEGO μπορείς να κατασκευάσεις κυριολεκτικά τα πάντα καθώς εδώ και καιρό δε διαθέτουν μόνο τουβλάκια, αλλά κάθε λογής αντικείμενο με τα οποία μπορείς να κατασκευάσεις ακόμα και υδραυλικά συστήματα! Η επιτυχία της νέας αυτής μόδας οφείλεται στο γεγονός ότι μπορούμε να τα βρούμε σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου, είναι φθηνά και εύχρηστα και διαθέτουν ένα σωρό σειρές με τις οποίες μπορεί να φτιάξει κανείς πολύπλοκα αντικείμενα όπως για παράδειγμα με τα LEGO Mindstorms.

Μπορείς να ξεκινήσεις με κάτι απλό...


...να κατασκευάσεις μία τιμονιέρα για να παίζεις τα παιχνίδια σου...


... ή απλά κάτι που σου αρέσει!


Πολλές εταιρίες έχουν επίσης εκμεταλλευτεί το φαινόμενο βγάζοντας θήκες για smartphone ή φορητούς φορτιστές και USB hub, τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε με κοινά LEGO τουβλάκια και με τη φαντασία μας να κατασκευάσουμε φοβερά πράγματα.Ρίχνοντας μια ματιά στο ίντερνετ θα δείτε ότι οι ιδέες δεν τελειώνουν και ότι πολλές από αυτές συνοδεύοτναι από σαφείς οδηγίες για να τα καταφέρουμε. Την επόμενη φορά που θα πάτε λοιπόν στα Jumbo για το γιό ή την κόρη, ρίξτε στο καλάθι και ένα κουτάκι LEGO για πάρτη σας!

5 στο: "LEGO: Το πιο ωραίο υλικό για να φτιάξεις όμορφα και δημιουργικά σταντ για τη συσκευή σου"