Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Flick Kick Football Legends: Θα σε κάνει να δεις με άλλα μάτια το ποδόσφαιρο


Όταν μιλάμε για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το FIFA και το PES και ο παρόμοιος τρόπος παιχνιδιού τον οποίο προσφέρουν. Το Flick Kick Football μας γνώρισε σε ένα νέο gameplay αλλά εδώ που τα λέμε το να βαράς φάουλ συνέχεια είναι βαρετό. Έφτασε λοιπόν το Flick Kick Football Legends και τα έχει όλα!

Τι εννοούμε όταν λέμε όλα; Κατ' αρχάς της ομάδας ηγείται το πνεύμα ενός πεθαμένου προπονητή, οι παίκτες είναι όλοι γερόντια της δεκαετίας του '70 και ο άσπονδος εχθρός μας προσπαθεί με όλα τα μέσα να καταστρέψει την πορεία μας! Θέλετε κι άλλα; Παίζουμε σε ένα κανονικό πρωτάθλημα στο οποίο μαζεύουμε πόντους για να ανεβούμε κατηγορία, μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές και να δώσουμε στους παίκτες μας νέα χαρακτηριστικά.

Όλα τα λεφτά όμως είναι το ίδιο το gameplay. Μέσα στον αγώνα μπαίνουμε κυριολεκτικά στα παπούτσια των παικτών, τους οποίους πρέπει να βοηθήσουμε να κάνουν πάσες, σέντρες, σουτ, τάκλιν και αποκρούσεις! Οι ευκαιρίες για γκολ δεν είναι πολλές για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Όλα αυτά "τυλιγμένα" με μία πολύ ωραία και αστεία ιστορία γραμμένη σε comic style που θα μας κρατήσει για καιρό κολλημένους.

Είναι πολύ πρωτότυπο, έχει πλάκα και είναι ιδιαίτερα δύσκολο αν προχωρήσεις λιγάκι στο πρωτάθλημα. Δοκιμάστε το δωρεάν από το Play Store.

1 στο: "Flick Kick Football Legends: Θα σε κάνει να δεις με άλλα μάτια το ποδόσφαιρο"