Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

MotoTool: Το απόλυτο εργαλείο για το Moto G μπορεί να κάνει root αλλά και να το μετατρέψει σε Google Play edition!


Πόσο απίστευτα είναι αυτά τα All in One εργαλεία; Είναι κατανοητά, τα κάνουν όλα αυτόματα και το κυριότερο μειώνουν εξαιρετικά τον κίνδυνο να κάνουμε brick τη συσκευή μας. Από σήμερα στη λίστα μας προσθέστε το MotoTool ένα εργαλείο για το Moto G το οποίο μπορεί να κάνει root αλλά και να μετατρέψει τη συσκευή μας σε Google Play edition!

Διαθέτει ένα πολύ απλό γραφικό περιβάλλον με όλες του τις λειτουργίες να είναι χωρισμένες σε κατηγορίες για να μη μπερδεύουν, ενώ μπορούμε μαζί του:

  • να εγκαταστήσουμε την CWM και την TWRP recovery,
  • να επαναφέρουμε την επίσημη recovery της συσκευής,
  • να επανεκκινήσουμε τη συσκευή σε recovery ή fastboot mode,
  • να εγκαταστήσουμε τους driver της συσκευής στον υπολογιστή μας,
  • να στείλουμε το SuperSU στην SD κάρτα το οποίο θα φλασάρουμε μέσω recovery για να κάνουμε root και
  • να κάνουμε επαναφορά σε εργοστασιακό firmware.

Η εφαρμογή διαθέτει δύο καρτέλες με τη μία να εξυπηρετεί το απλό Moto G και την άλλη το Moto G GE, από τις οποίες μπορούμε πατώντας "Restore" να μετατρέψουμε τη συσκευή μας στη μία ή στην άλλη έκδοση. Το μόνο που χρειάζεται να έχουμε κάνει εμείς για να λειτουργήσουν όλα αυτά, είναι να έχουμε ξεκλειδώσει τον bootloader της συσκευής, κάτι που γίνεται εύκολα από την επίσημη σελίδα της Motorola.

Η τωρινή έκδοση του tool είναι η 2.2 την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ, ενώ περισσότερες πληροφορίες και μελλοντικές αναβαθμίσεις μπορείτε να βρείτε στο νήμα του εργαλείου στο XDA.

9 στο: "MotoTool: Το απόλυτο εργαλείο για το Moto G μπορεί να κάνει root αλλά και να το μετατρέψει σε Google Play edition!"