Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Αντικαθιστούμε τα χαλασμένα πλήκτρα της συσκευής ακόμη και αν δεν είναι root με το Button Savior Non Root


Το Button Savior είναι μία γνωστή εφαρμογή η οποία εξυπηρετεί εδώ και χρόνια τους χρήστες Android συσκευών, που τα πλήκτρα τους έχουν χαλάσει από την υπερβολική χρήση τους. Το θέμα μέχρι σήμερα όμως ήταν το γεγονός ότι λειτουργούσε μόνο εάν είχαμε δικαιώματα διαχειριστή (root) στη συσκευή μας.

Με το Button Savior Non Root μπορούμε πλέον όλοι να το χρησιμοποιήσουμε για να αποφύγουμε την αγορά μίας νέας συσκευής ή για να πετύχουμε το fullscreen UI  που ονειρευόμαστε. Μπορεί να εξομοιώσει τα τρία βασικά πλήκτρα του Android (Back, Home, Recent) και πολλά ακόμα όπως το Power και το πλήκτρο της κάμερας, ενώ δε χρειάζεται να καταλαμβάνει σταθερό χώρο στην οθόνη μας καθώς εμφανίζεται με μία κίνηση του δαχτύλου από την άκρη της.

Ένα επίσης από τα θετικά χαρακτηριστικά του είναι τα theme που διαθέτει με τα οποία μπορούμε να διαμορφώσουμε τα πλήκτρα όπως μας αρέσουν για να ταιριάζουν με το setup της συσκευής μας και το καλύτερο από όλα είναι ότι τα πλήκτρα είναι floating, μπορούν δηλαδή να εμφανίζονται επάνω από άλλες εφαρμογές που έχουμε ανοιχτές

Μια απλή και πολύ εξυπηρετική εφαρμογή που κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται. Διατίθεται δωρεάν μέσω του Play Store.

2 στο: "Αντικαθιστούμε τα χαλασμένα πλήκτρα της συσκευής ακόμη και αν δεν είναι root με το Button Savior Non Root"