Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Ice Rage: Χόκεϊ, ξύλο και πολύ γέλιο!


Από όλα τα παιχνίδια που έχουμε δοκιμάσει στο Android λίγα είναι αυτά που μας έκαναν πραγματικά να γελάσουμε παίζοντάς τα. Συνήθως έπρεπε να είναι multiplayer για να υπάρχει ένα είδος συναγωνισμού όπως για παράδειγμα το Quantro αλλά όταν οι δύο παίκτες έπαιζαν στην ίδια οθόνη (βλέπε 2 Player Reactor), η διασκέδαση χτυπούσε κόκκινο.

Παρόμοιου τύπου διασκέδαση μπορεί να γευτεί κανείς με το Ice Rage, ένα παιχνίδι με θέμα το χόκεϊ όπου σε αγώνες ένας εναντίον ενός, προσπαθούμε να κερδίσουμε τον αντίπαλο. Όταν μιλάμε για χόκεϊ φυσικά μιλάμε και για πολύ... ξύλο αφού για να πάρεις το πακ από τον αντίπαλο πρέπει να τον σαπίσεις!

Ο χειρισμός του είναι πολύ απλός, με ένα joystick να κινεί τον παίκτη και ένα πλήκτρο να σουτάρει το πακ και... τους αντίπαλους παίκτες. Τα ματσάκια είναι μικρά σε διάρκεια για αυτό δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό, βάλε όσο πιο πολλά γκολ μπορείς! Αν βαρεθούμε ή δεν έχουμε κάποιον φίλο κοντά μας για να παίξουμε διπλό, υπάρχει πάντα η επιλογή του Quick Match, του Tournament και του Rage-Off όπου καλούμαστε να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους με μία μόνο μπάρα ενέργειας (όσο πιο πολύ ξύλο τρώμε, τόσο το χειρότερο).


Διαθέτει πανέμορφα 3D γραφικά και η μουσική και τα ηχητικά εφέ του έχουν δημιουργηθεί από το team που δούλεψε στο Alan Wake και το Max Payne!!! Τέλος να πούμε ότι διατίθεται και μία έκδοση στα 1,49€ η οποία μας απαλλάσσει από τις διαφημίσεις.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "Ice Rage: Χόκεϊ, ξύλο και πολύ γέλιο!"