Quantro: Παίξτε το και θα τα δείτε όλα.... διπλά!


Θυμάστε το εικοσάρικο και αργότερα το πενηντάρικο που είχαμε τρελαθεί να "ταΐζουμε" στα ηλεκτρονικά πριν ανακαλυφθεί το MAME; Πόσα άραγε έχετε ρίξει στο Tetris; Πολλά! Λυπάμαι που θα σας το πω αλλά ετοιμαστείτε να κλάψετε όλα τα credit που ξοδέψατε στη ζωή σας με το Quantro, το υπέρτατο παιχνίδι Tetris που θα σας ξετρελάνει.

Ακολουθεί την ίδια λογική με το κλασικό Tetris, όμως στο Quantro παίζεις δύο παρτίδες ταυτόχρονα! Στην αρχή έρχονται μόνο κόκκινα σχήματα και ξεκινάς να τα βάζεις στη σειρά, μετά εμφανίζονται και μπλε σχήματα και λες "Τι γίνεται εδώ πέρα; Πού πάει αυτό;" και εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις καταλάβει όλα, πετάγονται και ένα κόκκινο με ένα μπλε κολλημένα μεταξύ τους και αποτρελαίνεσαι!


Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, επάνω δεξιά υπάρχουν και κάποια σπέσιαλ κομμάτια τα οποία φυσιολογικά βρίσκονται εκεί για να μας βοηθήσουν, όμως στην πραγματικότητα κάνουν τα πράγματα χειρότερα αν δεν ξέρεις πώς να τα διαχειριστείς. Ο χειρισμός του είναι πολύ απλός, με φυσικές κινήσεις και χειρονομίες ή και πλήκτρα ανάλογα με το τι μας βολεύει αλλά η μουσική του είναι τελείως εκνευριστική (για αυτό κλείστε την καλύτερα)!

Φυσικά δε γίνεται Tetris χωρίς κόντρες με τους φίλους μας, έτσι το Quantro διαθέτει multiplayer mode στο internet αλλά και σε τοπικό δίκτυο. Σε αυτή την περίπτωση συμπληρώνουμε γραμμές που πηγαίνουν στον αντίπαλό μας, του οποίου την πρόοδο μπορούμε να δούμε στα αριστερά της οθόνης. Στο τέλος εμφανίζεται και η οθόνη η οποία μας επιβεβαιώνει πόσο μεγάλη ήταν η... νίκη!


Άλλο ένα απλό αλλά κολλητικό παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις που παίζει σε όλες τις συσκευές και μπορούμε να το χαρούμε όλοι καθώς είναι δωρεάν.

Θα το βρείτε στο Play Store.

Σχόλια

Δείτε επίσης...

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter