ROM review: Η πανέμορφη ColorOS από την Oppo


Θέλοντας να κάνουμε την αρθρογραφία στο Dr. Android όλο και πιο ενδιαφέρουσα, ξεκινάμε σήμερα μια νέα ενότητα που νομίζω ότι ενδιαφέρει πολλούς, την παρουσίαση custom ROM. Σε σύντομα βιντεάκια θα δούμε τις αλλαγές που έχει η κάθε μία (από όσες θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε) καθώς και τι περισσότερο μπορούν να μας προσφέρουν σε σχέση με τα εργοστασιακά firmware.

Ξεκινάμε σήμερα εντελώς τυχαία με την ColorOS, τη νέα ROM της Oppo για τις συσκευές της. Πρόκειται για μία ROM καθαρή, όμορφη και με πολλές έξυπνες λειτουργίες, η οποία δυστυχώς προς το παρόν δε διαθέτει την ελληνική γλώσσα.

Σχόλια

  1. Ότι πιο ενδιαφέρον έχω βρει σε ελληνική ιστοσελίδα για Android! MΠΡΑΒΟ! Περιττό να σου πω βέβαια πόσες custom Roms και για ποιές συσκευές θα σου ζητήσουν οι φίλοι μας εδώ να δοκιμάσεις! Χαχαχα! Με τη δική σου αξιόπιστη προσέγγιση και με δικά μας σχόλια που θα αφορούν στην άποψή μας για μελλοντικές Roms που θα παρουσιάσεις καθώς και τις ερωτήσεις και απορίες μας.Λοιπόν Χρήστο θα γίνει χαμός! Περιμένω την επόμενη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου άρεσε πολύ η ιδέα γιατί με ενδιαφέρει και εμένα προσωπικά να δοκιμάσω διάφορες ROM αλλά νομίζω ότι τα σχόλια των αναγνωστών είναι τα πιο σημαντικά από τη γνώμη του ενός.

      Διαγραφή
  2. Congrats!!! Παρακολουθω το blog σου εδω και πολυ καιρο. Πιστευω πως ολοι θα θελουν να μαθουν περισσοτερα για τις custom roms. Ας κανω λοιπον την αρχη και να προτεινω μια Cyanogen CM11. Ευχαριστω και καλη συνεχεια. Δημητρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητήρια τον τελευταίο χρόνο άρχισα να διαβάζω μόνο dr android ,hellas android και λίγο os arena πολύ καλή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχω λόγια,είσαι κορυφή πραγματικά και όλο μας κακομαθαίνεις τελευταία.Για μένα μακράν το καλύτερο blog για Android (όχι μόνο στην Ελλάδα,γενικά μιλάω)...Και το βίντεο πολύ καλό...Προτείνω και εγώ CM10.2 ή CM11 ή καμιά AOKP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σημειώνω, σημειώνω. Χαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με αυτό το review με εψησε η OPPO. Γιατί γενικά από την αρχή το ColorOS μου έβγαζε κάτι σε απομίμηση της MIUI. Πλέον ανακαλώ... Ειδικά αυτό με τα Widgets που πιάνει ολόκληρη την οθόνη, φαίνεται ενδιαφέρον. Και απαραίτητο εκείνη η εφαρμογή που μπορούμε να διαχειριστούμε τα δικαιώματα των εφαρμογών μας!

    Ευχαριστούμε Χρησταρα για το review! Περιμένω πως και πως το επόμενο. Περιττό να προτείνω την λατρεμένη MIUI, σίγουρα θα την έχεις κατά νου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Chris! Εξαιρετική κίνηση τα review σε custom roms!

    Πολύ ωραία παρουσίαση!

    Καλά η εφαρμογή και το widget της μουσικής δεν υπάρχουν.. είναι τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου άρεσε πάρα πολύ. Σε όλο το βίντεο λέω τι όμορφη και τι όμορφη είναι.

      Διαγραφή
  8. Άριστη παρουσίαση!Πραγματικά πανέμορφη ROM!. Γνωρίζει κανείς το κομμάτι που παίζει backround? Το ξερω ειναι εκτος θεματος αλλα τα σπαει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να προσθεσω την λειτουργια double-tap επι της οθονης σε κατασταση sleep για να κανεις wake up. Λειτουργια ενσωματωμενη σε sailfish os, καποια κινητα με wp8 και το R.I.P meego.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter