Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Themer by MyColorScreen: Τα καλύτερα theme για το Android βρίσκονται εδώ


Ένα από τα πιο ωραία χαρακτηριστικά του Android είναι η δυνατότητα που μας δίνει να το παραμετροποιήσουμε, κάνοντάς το πραγματικά δικό μας. Όλα τα theme, τα icon pack και οι launcher που κυκλοφορούν στο Play Store είναι απόδειξη της απήχησης που έχει η παραμετροποίηση, από όλα όσα κυκλοφορούν όμως, το MyColorScreen διαθέτει τα καλύτερα.

Το πρόβλημα, όπως είδαμε και παλιότερα είναι ότι για να εφαρμόσεις αυτά τα theme στη συσκευή σου πρέπει να εγκαταστήσεις ένα σωρό εφαρμογές, να κάνεις αλχημείες με τα εικονίδια και τέλος πάντων να διαθέσεις μία ολόκληρη μέρα για κάτι που ίσως αλλάξεις σε μία εβδομάδα. Αυτό είδαν και τα παιδιά στο MyColorScreen και δημιούργησαν το Themer.

Το Themer είναι ένας κοινός launcher ο οποίος διαθέτει όλες τις ρυθμίσεις που χρειάζονται για παίζουν τέλεια τα theme του MyColorScreen στη συσκευή μας. Προς το παρόν διαθέτει μόνο 50 αλλά οι δημιουργοί του μας προτρέπουν να βρούμε αυτά που μας αρέσουν στη σελίδα τους και να τους ζητήσουμε να τα συμπεριλάβουν στην εφαρμογή.


Σε αντίθεση με την παλιά μέθοδο εδώ τα πράγματα γίνονται αυτόματα. Απλά επιλέγουμε το theme που θέλουμε, αυτό κατεβαίνει σε λίγα δευτερόλεπτα και είναι έτοιμο για χρήση! Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξουμε τις εφαρμογές που θέλουμε, τις οποίες αν δεν έχουμε, μας προτείνει να τις κατεβάσουμε από το Play Store.

Προς το παρόν βρίσκεται σε beta έκδοση και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε μόνο μέσω πρόσκλησης, υπάρχει όμως δωρεάν στο Play Store από σήμερα.

2 στο: "Themer by MyColorScreen: Τα καλύτερα theme για το Android βρίσκονται εδώ"