Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

To FIFA 14 έφτασε στο Play Store και διατίθεται δωρεάν!


Μετά από ένα χρόνο αναμονής, το FIFA επιστρέφει στο Android και είναι καλύτερο από ποτέ. Η EA Sports βάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη με φοβερά γραφικά και πολλά game mode επιλέγοντας έναν freemium χαρακτήρα παρόμοιο με αυτόν του Real Racing 3.

Το νέο FIFA εκτός από καλύτερα γραφικά διαθέτει:

  • 33 πρωταθλήματα με 34 γήπεδα, πάνω από 600 ομάδες και 16.000 πραγματικούς παίχτες,
  • το Football Club Match Day που γνωρίσαμε στο FIFA 12 (όχι στο Android), με το οποίο μπορούμε να παίζουμε πραγματικούς αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας,
  • το Ultimate Team με το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε τη δική μας ομάδα και να συμμετάσχουμε σε τουρνουά για να κερδίσουμε χρήματα και να κάνουμε νέες μεταγραφές.


Μεγάλη βελτίωση έγινε και στο χειρισμό όπου τα πλήκτρα αντικαταστάθηκαν με χειρονομίες (gestures). Έτσι για να προχωρήσει ο παίχτης μας, τον τραβάμε (από το χεράκι) προς την κατεύθυνση που θέλουμε, για να πασάρουμε απλά πατάμε πάνω στο συμπαίχτη που θέλουμε και για να κάνουμε σουτ, σπρώχνουμε τη μπάλα προς το τέρμα με το δάχτυλό μας.


Το καλύτερο από όλα είναι ότι το FIFA φέτος είναι δωρεάν ακολουθώντας το πετυχημένο μοντέλο freemium του Real Racing 3. Μπορούμε δηλαδή να το κατεβάσουμε και να παίξουμε όσο θέλουμε, αλλά για να χρησιμοποιήσουμε κάποια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού θα πρέπει να τα αγοράσουμε.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store και... καλό κάψιμο!

3 στο: "To FIFA 14 έφτασε στο Play Store και διατίθεται δωρεάν!"