Real Racing 3: Μπείτε στη θέση του οδηγού αγώνων στο καλύτερο driving simulator στο Android [Βίντεο]


Από την ημέρα που είδαμε το Real Racing 3 στην παρουσίαση του iPhone 5, περιμέναμε πώς και πώς να το πιάσουμε στα χέρια μας. Ήρθε λοιπόν στο Play Store το καλύτερο driving simulator για φορητές συσκευές και είναι πραγματικά... ΘΕΪΚΟ!

Αναμενόμενο βέβαια καθώς είναι κατασκευασμένο από την EA Games που στο παρελθόν μας έχει φέρει το επίσης φανταστικό Need For Speed: Most Wanted, όμως εδώ ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Πρώτο και κύριο χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι διατίθεται δωρεάν και έτσι μπορεί να το κατεβάσει όποιος θέλει χωρίς να βάλει το χέρι στην τσέπη. Μη στενοχωριέστε όμως, η EA θα τα βγάλει αργά ή γρήγορα τα λεφτά της και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας αν ρίξετε μια ματιά στις "τσιμπημένες" τιμές του "Store".

Πάμε στο καλό όμως, τα γραφικά, τα οποία είναι απλά τέλεια και για να κρίνετε ιδίοις όμμασι, δείτε το παρακάτω βίντεο που ετοιμάσαμε για να καταλάβετε:


Η μουσική και οι ήχοι είναι πολύ καλής ποιότητας και ίσως το καλύτερο παράδειγμα είναι τα τζάμια να σπάνε κάθε φορά που τρακάρει κάποιος (πολύ το διασκεδάζω). Ο χειρισμός είναι επίσης όπως θα έπρεπε και έχουν προβλεφθεί όλοι οι τρόποι οδήγησης. Έτσι μπορούμε να διαλέξουμε αν θέλουμε στρίβουμε κουνώντας τη συσκευή ή με πλήκτρα στην οθόνη μας τα οποία βολεύουν και τους αριστερόχειρες.


Αυτό που μας άρεσε πιο πολύ όμως είναι οι ζημιές και τα σέρβις μετά από κάθε αγώνα, κάτι που δεν είχαμε δει σε άλλους τίτλους μέχρι σήμερα. Είναι όμως δίκοπο μαχαίρι καθώς όσο πιο πολύ τρακάρουμε, τόσο πιο πολλά λεφτά ξοδεύουμε και ίσως χρειαστεί να αγοράσουμε κανένα "πακετάκι" από το "Store".


Συνολικά λοιπόν είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι που αξίζει να βρίσκεται σε κάθε συσκευή, αν αυτή διαθέτει 1.7GB ελεύθερου χώρου για να το χωρέσει. Διαθέτει φυσικά και multiplayer mode για παιχνίδι μέσω ίντερνετ με χρήστες ανά τον κόσμο και online βαθμολογία για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Το γεγονός ότι διατίθεται δωρεάν με in-app-purchases βοηθάει τους τσαμπατζήδες αλλά κάνει κακό στην πειρατεία και στους gamer που θα το αγόραζαν, φαίνεται όμως ότι έτσι θα πορευτούν πολλές εταιρίες στο εξής.

Θα το βρείτε στο Play Store.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Το απόλυτο tip για καλές νυχτερινές φωτογραφίες με οποιοδήποτε Android smartphone

Sharp Aquos Crystal: Το smartphone που ψάχνουμε μόλις δημιουργήθηκε από τη Sharp

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Raspberry Pi | Φτιάχνουμε τη δική μας cloud υπηρεσία (Dropbox) με τη βοήθεια του Nextcloud

Φεύγω από τη Google | Αντικαθιστούμε τον Chrome με τον Firefox και την Αναζήτηση Google με το DuckDuckGo

Android Basics | Τι είναι το πρόγραμμα Android One, ποια τα πλεονεκτήματα και ποια τα αρνητικά του;

Meizu Zero | Το πρώτο smartphone χωρίς θύρα φόρτισης, ηχείο και άλλα... περιττά πράγματα!

Πώς φτιάχνουμε τον υπολογιστή των 50 ευρώ με τη βοήθεια του Raspberry Pi;

Xiaomi Redmi Go | Αξίζει να αγοράσεις την πρώτη Android Go συσκευή της Xiaomi;