Real Racing 3: Μπείτε στη θέση του οδηγού αγώνων στο καλύτερο driving simulator στο Android [Βίντεο]


Από την ημέρα που είδαμε το Real Racing 3 στην παρουσίαση του iPhone 5, περιμέναμε πώς και πώς να το πιάσουμε στα χέρια μας. Ήρθε λοιπόν στο Play Store το καλύτερο driving simulator για φορητές συσκευές και είναι πραγματικά... ΘΕΪΚΟ!

Αναμενόμενο βέβαια καθώς είναι κατασκευασμένο από την EA Games που στο παρελθόν μας έχει φέρει το επίσης φανταστικό Need For Speed: Most Wanted, όμως εδώ ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Πρώτο και κύριο χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι διατίθεται δωρεάν και έτσι μπορεί να το κατεβάσει όποιος θέλει χωρίς να βάλει το χέρι στην τσέπη. Μη στενοχωριέστε όμως, η EA θα τα βγάλει αργά ή γρήγορα τα λεφτά της και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας αν ρίξετε μια ματιά στις "τσιμπημένες" τιμές του "Store".

Πάμε στο καλό όμως, τα γραφικά, τα οποία είναι απλά τέλεια και για να κρίνετε ιδίοις όμμασι, δείτε το παρακάτω βίντεο που ετοιμάσαμε για να καταλάβετε:


Η μουσική και οι ήχοι είναι πολύ καλής ποιότητας και ίσως το καλύτερο παράδειγμα είναι τα τζάμια να σπάνε κάθε φορά που τρακάρει κάποιος (πολύ το διασκεδάζω). Ο χειρισμός είναι επίσης όπως θα έπρεπε και έχουν προβλεφθεί όλοι οι τρόποι οδήγησης. Έτσι μπορούμε να διαλέξουμε αν θέλουμε στρίβουμε κουνώντας τη συσκευή ή με πλήκτρα στην οθόνη μας τα οποία βολεύουν και τους αριστερόχειρες.


Αυτό που μας άρεσε πιο πολύ όμως είναι οι ζημιές και τα σέρβις μετά από κάθε αγώνα, κάτι που δεν είχαμε δει σε άλλους τίτλους μέχρι σήμερα. Είναι όμως δίκοπο μαχαίρι καθώς όσο πιο πολύ τρακάρουμε, τόσο πιο πολλά λεφτά ξοδεύουμε και ίσως χρειαστεί να αγοράσουμε κανένα "πακετάκι" από το "Store".


Συνολικά λοιπόν είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι που αξίζει να βρίσκεται σε κάθε συσκευή, αν αυτή διαθέτει 1.7GB ελεύθερου χώρου για να το χωρέσει. Διαθέτει φυσικά και multiplayer mode για παιχνίδι μέσω ίντερνετ με χρήστες ανά τον κόσμο και online βαθμολογία για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Το γεγονός ότι διατίθεται δωρεάν με in-app-purchases βοηθάει τους τσαμπατζήδες αλλά κάνει κακό στην πειρατεία και στους gamer που θα το αγόραζαν, φαίνεται όμως ότι έτσι θα πορευτούν πολλές εταιρίες στο εξής.

Θα το βρείτε στο Play Store.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter