Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

NeedROM: Αν αγοράζεις κινέζικες συσκευές, θα το χρειαστείς αυτό το site


Πολλοί από εμάς θα θέλαμε μια δυνατή Android συσκευή με μεγάλη οθόνη και τέσσερις πυρήνες, όμως αυτό συνήθως συνδυάζεται και με ένα ολόκληρο μισθό. Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχουν και οι κινέζοι, οι οποίοι μας έχουν προσφέρει ουκ ολίγες ποιοτικές συσκευές τουλάχιστον το τελευταίο έτος. Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση όμως είναι ότι δεν είναι αρκετά γνωστές για να υπάρξουν μέθοδοι root και φυσικά custom ROM για να τις παραμετροποιήσουμε όπως θα θέλαμε. Ώπα! Γράψτε λάθος στην τελευταία πρόταση γιατί υπάρχει το NeedROM.com.

Εκεί θα βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε για την κινέζικη συσκευή μας ξεκινώντας φυσικά από μια μεγάλη συλλογή custom ROM για συσκευές της Oppo, της FAEA, της Star, της MIZ, της Zopo και άλλων ΑΤαΚιΣ (Αγνώστου Ταυτότητας Κινέζικων Συσκευών). Φυσικά για να εγκαταστήσουμε μια custom ROM θα χρειαστούμε και τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνουμε root. Πολλοί λοιπόν από τους χρήστες ποστάρουν και τα απαραίτητα flash tool μαζί με custom recovery εικόνες και σαφείς οδηγίες για να μας βοηθήσουν και έτσι η διαδικασία γίνεται πολύ πιο απλή και ασφαλής. Τέλος, η σελίδα διαθέτει και μία κατηγορία με οδηγούς (Tutorials) η οποία περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να χρησιμοποιούμε το ADB, το Fastboot και άλλα χρήσιμα εργαλεία με αυτές τις συσκευές.


Αν διαθέτετε λοιπόν κινέζικη συσκευή, συμβουλευτείτε το NeedROM για να δείτε αν υπάρχουν ROM και εργαλεία για root για αυτή, ενώ αν θέλετε να αγοράσετε καινούρια, καλό θα ήταν να ρίξετε και εκεί μια ματιά για την ανάπτυξή της.

Η σελίδα: www.needrom.com

0 στο: "NeedROM: Αν αγοράζεις κινέζικες συσκευές, θα το χρειαστείς αυτό το site"