Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

A.I. Smartwatch, ακόμα ένα Android ρολόι έκανε την εμφάνισή του


Φαίνεται πως η μόδα των smartwatch δε θα αργήσει να έρθει καθώς άρχισαν να ξεπηδάνε σαν τα μανιτάρια μετά την ανακοίνωση του Samsug Galaxy Gear. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις (εκτός από το Truesmart) είναι σίγουρα το A.I Smartwatch, ένα Android ρολόι ικανό να πραγματοποιήσει και τηλεφωνικές κλήσεις.


Το A.I Smartwatch διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GH, 4GB χώρο και 1GB RAM. Έχει επίσης WiFi, GPS, Bluetooth, NFC, κάμερα στα 5MP αλλά και ραδιόφωνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως η Bluetooth προέκταση του smartphone μας αλλά και ως αυτόνομο τηλέφωνο. Φοράει Android 4.0.4 και οι δημιουργοί του μας υπόσχονται πλήρη υποστήριξη του Play Store.Εκεί που έχουν δώσει μεγάλη προσοχή οι δημιουργοί του όμως είναι το στυλ. Για αυτό σκοπεύουν να το κυκλοφορήσουν με διαφόρων τύπων "μπρασελέ" αλλά και σε διάφορα χρώματα συμπεριλαμβανομένου και του χρυσού. Το στυλ φαίνεται όμως ότι προχωράει και μέσα στο λειτουργικό όπου βλέπουμε πως υπάρχει πληθώρα διαθέσιμων launcher αλλά με μία ιδιαίτερη αγάπη στα Windows Phone 8. Ίσως να είναι λειτουργικότερο έτσι.


Στην αγορά θα κυκλοφορήσει στα 279 δολάρια, όμως μπορείτε να το αποκτήσετε με 179 δολάρια σήμερα, βοηθώντας την κατασκευή του μέσω του Indiegogo. Αν ψήνεστε όπως εμείς, τρέξτε!

Δείτε το και στην πράξη στο παρακάτω βίντεο:


2 στο: "A.I. Smartwatch, ακόμα ένα Android ρολόι έκανε την εμφάνισή του"