Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

Omate TrueSmart: Το πρώτο πραγματικό Android smartwatch!


Έχουμε ήδη δει δύο γενιές "έξυπνων ρολογιών" από τη Sony, η πρώτη ιδιαίτερα αποτυχημένη και η δεύτερη ιδιαίτερα... αναμενόμενη. Περιμένουμε επίσης και την ανακοίνωση του Galaxy Gear από τη Samsung στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ το Pebble έσπασε όλα τα ρεκόρ στο Kickstarter. Ξέρετε όμως ποιο είναι το κοινό τους σημείο; Όλα είναι αξεσουάρ ενός smartphone. Πρέπει δηλαδή να έχεις το κινητό σου συνδεδεμένο μαζί τους για να λειτουργούν σωστά, ώσπου ήρθε το Omate TrueSmart.

Το TrueSmart είναι το πρώτο ρολόι που μπορεί να αντικαταστήσει το smartphone μας, διαθέτοντας πραγματικά πλήρεις λειτουργίες. Πρόκειται για ένα διπύρηνο ρολόι στα 1.3GHz με οθόνη 1.5 ίντσας και κάμερα 5MP το οποίο τρέχει Android 4.2. Διαθέτει επίσης θύρα για SIM κάρτα και συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth, WiFi και GPS ενώ είναι πλήρως αδιάβροχο!


Λειτουργεί και ως αξεσουάρ του Android smartphone μας αλλά σημασία έχει τι μπορεί να κάνει μόνο του. Δείτε το βίντεο για να πάρετε μια γεύση:


Μήπως ήρθε γρηγορότερα από ότι περιμέναμε η εποχή που τα κινητά μας θα τα φοράμε και δε θα τα έχουμε στην τσέπη; Ίσως ναι, ίσως και όχι, πάντως πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Μπορείτε να κάνετε τη δική σας προπαραγγελία σήμερα στο Kickstarter η οποία είναι περίπου 215 δολάρια με τα μεταφορικά.

45 στο: "Omate TrueSmart: Το πρώτο πραγματικό Android smartwatch!"