Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

cLock (Chronus): Εγκαταστήστε το all-in-one lockscreen widget της CyanogenMod στη δική σας Android 4.2 συσκευή [Νεότερα]


Από την έκδοση Android 4.2 και μετά όπου επιτέλους η οθόνη κλειδώματος των συσκευών μας έγινε χρησιμότερη, ψάχνουμε τρόπους για να την εκμεταλλευτούμε προσθέτοντας πληροφορίες για την άμεση ενημέρωσή μας. Ένα από τα καλύτερα widget λοιπόν που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι το cLock της CyanogenMod και μπορούμε να το εγκαταστήσουμε πλέον σε οποιαδήποτε Android 4.2 συσκευή.

Το cLock προσφέρει άμεση πληροφορία:

 • για την ώρα και τα ξυπνητήρια που έχουμε ορίσει,
 • για τον καιρό στην περιοχή μας και
 • για τις συναντήσεις μας μέσω των ημερολογίων Google.


Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και μπορούμε να το εγκαταστήσουμε είτε στη lockscreen αλλά είτε και στη homescreen. Σε σύγκριση με το DashClock είναι σίγουρα πιο εμφανίσιμο αλλά τα add-on του DashClock προσφέρουν απλά άπειρες λειτουργίες. Αν το αποφασίσετε πάντως, θα το βρείτε στο νήμα του στο XDA.

[Νεότερα] Διαθέσιμο πλέον δωρεάν και στο Play Store.

5 στο: "cLock (Chronus): Εγκαταστήστε το all-in-one lockscreen widget της CyanogenMod στη δική σας Android 4.2 συσκευή [Νεότερα]"
 1. Καλημέρα!
  Υπάρχει κάποιο ρολοι - ξυπνητήρι που να λειτουργήσει η αφύπνιση όταν κλεισουμε το κινητο οπως στα πιο παλιά τηλεφωνα?Να το κλεισουμε εντελως το κινητο κ οταν έρθει η προβλεπόμενη ώρα το ξυπνητήρι να λειτουργήσει κανονικά??Σε πιο παλιά τηλέφωνα λειτουργούσε!!
  Οσα ξυπνητήρια δωρεάν έχω δοκιμάσει δε λειτουργεί κανένα όταν κλείνεις το κινητό!Υπάρχει κανένα?
  Ευχαριστώ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπαααα. Υπάρχουν όμως συσκευές που ενεργοποιούνται την ώρα που θα τις ορίσεις και μετά χτυπάει και το ξυπνητήρι.

   Διαγραφή
  2. Λες κ δεν ξέρεις τι έχω κ με τυρρανάς επίτηδες τώρα, κ έχω σχηματίσει την καλύτερη γνώμη για την πάρτυ σου!!

   Διαγραφή
  3. Η απάντηση ήταν γενική για να τη διαβάσει και κανένας άλλος να βοηθηθεί. Εγώ σου φταίω που πήγες και πήρες το χρέπι το Nexus 5; Χαχαχαχα.

   Διαγραφή
  4. χαχαχαχα!Μου την έφερες γιατρέ!!

   Διαγραφή