Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

Powerline: Χρήσιμες πληροφορίες συστήματος με μίνιμαλ γραμμές στην οθόνη του Android


Είναι πολλοί από εμάς που έχουν βαρεθεί κάποια στάνταρ στοιχεία του Android όπως τη μπάρα ειδοποιήσεων και τα soft key και θα θέλαμε να τα εξαφανίσουμε δημιουργώντας μία full screen εμπειρία. Οι πληροφορίες όμως που μας παρέχουν είναι ζωτικής σημασίας και δεν μπορούμε να τις χάνουμε. Μία λύση είναι το εξαιρετικό Dashclock το οποίο όμως καταλαμβάνει μία ολόκληρη οθόνη, για αυτούς όμως που τα θέλουν όλα, πλέον υπάρχει το Powerline.

Το Powerline προσφέρει ειδοποιήσεις και πληροφορίες σε λεπτές πολύχρωμες γραμμές περιμετρικά της οθόνης. Με τη βοήθειά του μπορούμε να ενημερωθούμε:

  • για το επίπεδο της μπαταρίας, του δικτύου και του WiFi,
  • για τα ποσοστά του επεξεργαστή, της RAM και 
  • της χωρητικότητας της συσκευής,
  • για νέα SMS και κλήσεις και
  • για την ώρα

Τις γραμμές αυτές μπορούμε να τις τοποθετήσουμε σε όποια πλευρά θέλουμε και να τις χρωματίσουμε ανάλογα για να θυμόμαστε τι αντιπροσωπεύουν, ενώ μπορούμε ακόμα και να τις βάλουμε τη μία επάνω στην άλλη.


Το καλό είναι ότι αν χρησιμοποιούμε κάποια εφαρμογή σε πλήρη οθόνη οι γραμμές είναι πάντα σε εμφανές σημείο και αυτό ισχύει ακόμα και στη lock screen. Το κακό είναι ότι στη δωρεάν έκδοση της εφαρμογής μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έως δύο ειδοποιήσεις και για να τις κάνουμε απεριόριστες θα πρέπει να πληρώσουμε 0,99€.

Θα το βρείτε στο Play Store:

0 στο: "Powerline: Χρήσιμες πληροφορίες συστήματος με μίνιμαλ γραμμές στην οθόνη του Android"