Μέχρι το Σεπτέμβριο η αναβάθμιση του HTC One σε Android 4.2.2 στην Ελλάδα


Με ένα σύντομο δελτίο τύπου το ελληνικό τμήμα της HTC μας ενημερώνει σήμερα ότι το HTC One θα λάβει την πολυπόθητη αναβάθμιση σε Android 4.2.2 μαζί με το Sense 5, το τρίτο τρίμηνο του έτους που διανύουμε. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη, ας ελπίσουμε όμως ότι θα έρθει πολύ γρηγορότερα.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

"ΑΘΗΝΑ, 16 Ιουλίου 2013 — Η HTC, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για την καινοτομία και τον σχεδιασμό τους, επιβεβαίωσε σήμερα ότι το βραβευμένο HTC One θα λάβει την πιο πρόσφατη ενημέρωση Android 4.2.2 (Jellybean) με βελτιώσεις του HTC Sense 5 το τρίτο τρίμηνο του 2013.

Η ενημερωμένη έκδοση του Sense κάνει την αρχική οθόνη ακόμα πιο προσωπική. Το ευρέως καταξιωμένο HTC BlinkFeed θα αναβαθμιστεί χάρη στην ενοποίηση με το Instagram, αυξάνοντας περαιτέρω τη ροή των πληροφοριών που ενδιαφέρουν προσωπικά κάθε μεμονωμένο χρήστη και εμφανίζονται απευθείας στην αρχική του οθόνη. Οι χρήστες θα διαπιστώσουν επίσης αυξημένη ευελιξία στη δυνατότητα προσαρμογής της διάταξης της αρχικής οθόνης.

Η ενημέρωση αυτή βελτιώνει επίσης τη λειτουργικότητα όσον αφορά τα πολυμέσα, προσφέροντας ένα βελτιωμένο και πιο ευέλικτο Κανάλι Μουσικής HTC και την προσθήκη της δυνατότητας κλειδώματος της εστίασης και της έκθεσης στην εφαρμογή της κάμερας. Με αυτή την ενημέρωση οι χρήστες έχουν τώρα στη διάθεσή τους διπλάσιο αριθμό θεμάτων για τη δημιουργία video highlights επαγγελματικού επιπέδου με τις κυριότερες στιγμές ξεχωριστών γεγονότων της ζωής τους — ο τέλειος σύντροφος για την κάμερα UltraPixel. Επίσης, η βελτιωμένη εφαρμογή HTC Sense TV θα επιτρέπει τώρα στους χρήστες να ταξινομούν τις καταχωρίσεις των καναλιών τους ώστε να συμφωνούν με τη σειρά στον αποκωδικοποιητή τους.

Εκτός από τα παραπάνω, περιλαμβάνονται επίσης χαρακτηριστικά του Android 4.2.2 όπως το Daydream, οι Γρήγορες Ρυθμίσεις και widgets για την οθόνη κλειδώματος.

Παράλληλα με αυτήν την ενημέρωση, το HTC One θα γίνει και η πρώτη συσκευή με πιστοποίηση HTCpro™ Certified στην περιοχή EMEA, σχεδιασμένο να ξεπερνά τις προσδοκίες των επιχειρηματικών πελατών προσφέροντας ασφαλείς, ευέλικτες λύσεις στους υπεύθυνους πληροφορικής που είναι επιφορτισμένοι με την ενσωμάτωσή του. Ως η πρώτη συσκευή με πιστοποίηση HTCpro Certified, το νέο HTC One προσφέρει λειτουργικά χαρακτηριστικά υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας για επιχειρήσεις, όπως η ενισχυμένη ασφάλεια με προηγμένη κρυπτογράφηση 256 bit, πολιτικές ασφαλών κωδικών πρόσβασης, απομακρυσμένη εκκαθάριση δεδομένων και μια σειρά δυνατοτήτων παραγωγικότητας που υποστηρίζουν το HTC Sense®. Τα δεδομένα προστατεύονται περαιτέρω χάρη στην ασφαλή συνδεσιμότητα δικτύου μέσω εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN), με υποστήριξη διαφόρων εμπορικά διαθέσιμων εταιρικών δικτύων VPN από τη Mocana Corp. (multi-headed Internet Protocol Security VPN). Επιπλέον, θα προσφέρονται ευέλικτες λύσεις διαχείρισης κινητών συσκευών (Mobile Device Management – MDM) για την προστασία, παραμετροποίηση, διαχείριση και τον έλεγχο των δεδομένων στο κινητό σου, χάρη σε στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές MDM που συγκεντρώνουν την προτίμηση των επιχειρήσεων, όπως η AirWatch, η MobileIron και πολλοί άλλοι, ώστε οι επιχειρηματικοί πελάτες και οι υπεύθυνοι πληροφορικής να έχουν πρόσβαση σε κορυφαίους ελέγχους ασφάλειας κινητής τηλεφωνίας και διαχείρισης.

«Για τους χρήστες του HTC One, το καλύτερο τηλέφωνο στον κόσμο μόλις έγινε ακόμα καλύτερο» δήλωσε ο Phil Blair, πρόεδρος της HTC EMEA. «Το HTC BlinkFeed και η κάμερα HTC UltraPixel επαναπροσδιόρισαν την εμπειρία που προσφέρει ένα κινητό και με αυτές τις επιπλέον λειτουργικές δυνατότητες, την ενοποίηση και τις δυνατότητες προσαρμογής, συνεχίζουν να αλλάζουν τα δεδομένα.»

«Οι χρήστες θέλουν να έχουν την ελευθερία να επιλέγουν τη συσκευή που χρησιμοποιούν στη δουλειά τους, και οι εταιρείες θέλουν να ξέρουν ότι οι συσκευές που χρησιμοποιούνται στον εργασιακό χώρο είναι κατάλληλες για ένα εταιρικό περιβάλλον» δήλωσε ο David Jaeger, εκτελεστικός διευθυντής του τμήματος HTCpro της HTC Corporation. «Ως η πρώτη συσκευή με πιστοποίηση HTCpro Certified, το αναγνωρισμένο από τους κριτικούς HTC One προσφέρει στυλ, ουσία και πρωτοπόρες καινοτομίες με ένα μοντέλο κατάλληλο για χρήση σε εταιρικό περιβάλλον το οποίο μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις απαιτήσεις της επαγγελματικής και της προσωπικής ζωής.»"

Σχόλια

  1. Χρήστο,σε πολλούς κατόχους του htc one έχει γίνει ήδη η επίσημη αναβάθμιση https://www.dropbox.com/sc/6wqyt424rcyp2ao/GoiEH2Ye_p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε ήδη στο τρίτο τρίμηνο. Χαχαχα. Πάντως το δελτίο τύπου είναι σημερινό.

      Διαγραφή
  2. What's new in the HTC One Android 4.2.2 update
    http://youtu.be/4urvWq88DL0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέτε να πάρει την 4.3 η το επόμενο update??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λέτε να πάρει την 4.3 η το επόμενο update??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες