Μέχρι το Σεπτέμβριο η αναβάθμιση του HTC One σε Android 4.2.2 στην Ελλάδα


Με ένα σύντομο δελτίο τύπου το ελληνικό τμήμα της HTC μας ενημερώνει σήμερα ότι το HTC One θα λάβει την πολυπόθητη αναβάθμιση σε Android 4.2.2 μαζί με το Sense 5, το τρίτο τρίμηνο του έτους που διανύουμε. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη, ας ελπίσουμε όμως ότι θα έρθει πολύ γρηγορότερα.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

"ΑΘΗΝΑ, 16 Ιουλίου 2013 — Η HTC, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για την καινοτομία και τον σχεδιασμό τους, επιβεβαίωσε σήμερα ότι το βραβευμένο HTC One θα λάβει την πιο πρόσφατη ενημέρωση Android 4.2.2 (Jellybean) με βελτιώσεις του HTC Sense 5 το τρίτο τρίμηνο του 2013.

Η ενημερωμένη έκδοση του Sense κάνει την αρχική οθόνη ακόμα πιο προσωπική. Το ευρέως καταξιωμένο HTC BlinkFeed θα αναβαθμιστεί χάρη στην ενοποίηση με το Instagram, αυξάνοντας περαιτέρω τη ροή των πληροφοριών που ενδιαφέρουν προσωπικά κάθε μεμονωμένο χρήστη και εμφανίζονται απευθείας στην αρχική του οθόνη. Οι χρήστες θα διαπιστώσουν επίσης αυξημένη ευελιξία στη δυνατότητα προσαρμογής της διάταξης της αρχικής οθόνης.

Η ενημέρωση αυτή βελτιώνει επίσης τη λειτουργικότητα όσον αφορά τα πολυμέσα, προσφέροντας ένα βελτιωμένο και πιο ευέλικτο Κανάλι Μουσικής HTC και την προσθήκη της δυνατότητας κλειδώματος της εστίασης και της έκθεσης στην εφαρμογή της κάμερας. Με αυτή την ενημέρωση οι χρήστες έχουν τώρα στη διάθεσή τους διπλάσιο αριθμό θεμάτων για τη δημιουργία video highlights επαγγελματικού επιπέδου με τις κυριότερες στιγμές ξεχωριστών γεγονότων της ζωής τους — ο τέλειος σύντροφος για την κάμερα UltraPixel. Επίσης, η βελτιωμένη εφαρμογή HTC Sense TV θα επιτρέπει τώρα στους χρήστες να ταξινομούν τις καταχωρίσεις των καναλιών τους ώστε να συμφωνούν με τη σειρά στον αποκωδικοποιητή τους.

Εκτός από τα παραπάνω, περιλαμβάνονται επίσης χαρακτηριστικά του Android 4.2.2 όπως το Daydream, οι Γρήγορες Ρυθμίσεις και widgets για την οθόνη κλειδώματος.

Παράλληλα με αυτήν την ενημέρωση, το HTC One θα γίνει και η πρώτη συσκευή με πιστοποίηση HTCpro™ Certified στην περιοχή EMEA, σχεδιασμένο να ξεπερνά τις προσδοκίες των επιχειρηματικών πελατών προσφέροντας ασφαλείς, ευέλικτες λύσεις στους υπεύθυνους πληροφορικής που είναι επιφορτισμένοι με την ενσωμάτωσή του. Ως η πρώτη συσκευή με πιστοποίηση HTCpro Certified, το νέο HTC One προσφέρει λειτουργικά χαρακτηριστικά υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας για επιχειρήσεις, όπως η ενισχυμένη ασφάλεια με προηγμένη κρυπτογράφηση 256 bit, πολιτικές ασφαλών κωδικών πρόσβασης, απομακρυσμένη εκκαθάριση δεδομένων και μια σειρά δυνατοτήτων παραγωγικότητας που υποστηρίζουν το HTC Sense®. Τα δεδομένα προστατεύονται περαιτέρω χάρη στην ασφαλή συνδεσιμότητα δικτύου μέσω εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN), με υποστήριξη διαφόρων εμπορικά διαθέσιμων εταιρικών δικτύων VPN από τη Mocana Corp. (multi-headed Internet Protocol Security VPN). Επιπλέον, θα προσφέρονται ευέλικτες λύσεις διαχείρισης κινητών συσκευών (Mobile Device Management – MDM) για την προστασία, παραμετροποίηση, διαχείριση και τον έλεγχο των δεδομένων στο κινητό σου, χάρη σε στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές MDM που συγκεντρώνουν την προτίμηση των επιχειρήσεων, όπως η AirWatch, η MobileIron και πολλοί άλλοι, ώστε οι επιχειρηματικοί πελάτες και οι υπεύθυνοι πληροφορικής να έχουν πρόσβαση σε κορυφαίους ελέγχους ασφάλειας κινητής τηλεφωνίας και διαχείρισης.

«Για τους χρήστες του HTC One, το καλύτερο τηλέφωνο στον κόσμο μόλις έγινε ακόμα καλύτερο» δήλωσε ο Phil Blair, πρόεδρος της HTC EMEA. «Το HTC BlinkFeed και η κάμερα HTC UltraPixel επαναπροσδιόρισαν την εμπειρία που προσφέρει ένα κινητό και με αυτές τις επιπλέον λειτουργικές δυνατότητες, την ενοποίηση και τις δυνατότητες προσαρμογής, συνεχίζουν να αλλάζουν τα δεδομένα.»

«Οι χρήστες θέλουν να έχουν την ελευθερία να επιλέγουν τη συσκευή που χρησιμοποιούν στη δουλειά τους, και οι εταιρείες θέλουν να ξέρουν ότι οι συσκευές που χρησιμοποιούνται στον εργασιακό χώρο είναι κατάλληλες για ένα εταιρικό περιβάλλον» δήλωσε ο David Jaeger, εκτελεστικός διευθυντής του τμήματος HTCpro της HTC Corporation. «Ως η πρώτη συσκευή με πιστοποίηση HTCpro Certified, το αναγνωρισμένο από τους κριτικούς HTC One προσφέρει στυλ, ουσία και πρωτοπόρες καινοτομίες με ένα μοντέλο κατάλληλο για χρήση σε εταιρικό περιβάλλον το οποίο μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις απαιτήσεις της επαγγελματικής και της προσωπικής ζωής.»"

Σχόλια

 1. Χρήστο,σε πολλούς κατόχους του htc one έχει γίνει ήδη η επίσημη αναβάθμιση https://www.dropbox.com/sc/6wqyt424rcyp2ao/GoiEH2Ye_p

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είμαστε ήδη στο τρίτο τρίμηνο. Χαχαχα. Πάντως το δελτίο τύπου είναι σημερινό.

   Διαγραφή
 2. Λέτε να πάρει την 4.3 η το επόμενο update??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Λέτε να πάρει την 4.3 η το επόμενο update??

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Android Basics | Πώς λειτουργούν και σε τι χρησιμεύουν οι ρυθμίσεις στο ''Δίκτυο και διαδίκτυο''

Raspberry Pi | Φτιάχνουμε το δικό μας smart home server και ενώνουμε όλες τις έξυπνες συσκευές μας σε μία εφαρμογή!

Android | Παίξε τα παιχνίδια του PlayStation στο Android smartphone ή tablet σου με το PS4 Remote Play!

Smart Home | Κάμερα ασφαλείας με μπαταρία για να παρακολουθείς ακόμη και χώρους που δεν έχουν ηλεκτροδότηση!

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

Raspberry Pi | Μετατρέπουμε το Pi σε Chromecast και προβάλουμε τα βίντεό μας στην τηλεόραση

3D Printing | Δέκα χρήσιμα πράγματα που μπορείς να εκτυπώσεις για το γραφείο σου

Μάθε παιδί μου Linux | Οι βασικές εντολές του τερματικού που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

Raspberry Pi 4 | Τρομερά αναβαθμισμένο με 4GB RAM και υποστήριξη για διπλή 4K οθόνη!

Mr. Robot | Οι 12 φορές που η τηλεοπτική σειρά μας δίδαξε πόσο ευάλωτοι είμαστε στην εποχή του ίντερνετ