Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Buzz launcher: Τα καλύτερα theme για το Android είναι εδώ


Η δυνατότητα του Android να μεταμορφώνεται όπως ακριβώς το θέλει ο κάθε χρήστης είναι από τα καλύτερά του προσόντα. Τόσοι launcher, τόσοι browser, theme, εικονίδια που μας δίνουν τη ελευθερία να δημιουργήσουμε μια προσωποποιημένη διεπαφή σύμφωνα με το γούστο μας. Στο παρελθόν παρουσιάσαμε το πιο εντυπωσιακό theme και δείξαμε τον τρόπο να το φτιάξει ο καθένας, όμως η διαδικασία μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα και για αυτό το σκοπό δημιουργήθηκε ο Buzz launcher.


Διαθέτει μια βάση δεδομένων με theme όπως αυτά που είδαμε και ζηλέψαμε στο mycolorscreen.com, τα οποία όμως κατεβαίνουν και εγκαθίστανται πανεύκολα. Το σκεπτικό είναι γνωστό, έχουμε δηλαδή μια εικόνα στο φόντο στην οποία τοποθετούμε αόρατα widget και εικονίδια, σε αυτή την περίπτωση όμως όλα έρχονται στημένα και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να κατεβάσουμε τις εφαρμογές που λείπουν και να αντιστοιχίσουμε τα εικονίδια με τις εφαρμογές που θέλουμε.


Κάθε μέρα όλο και περισσότερα theme ανεβαίνουν στη βάση, τα οποία μπορούμε να δοκιμάσουμε άμεσα, ενώ μπορούμε να μοιραστούμε και τα δικά μας με τους υπόλοιπους χρήστες του. Το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσουμε είναι να το κατεβάσουμε δωρεάν από το Play Store.

2 στο: "Buzz launcher: Τα καλύτερα theme για το Android είναι εδώ"