Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Floating Notifications: Android ειδοποιήσεις a la Facebook Chatheads


...και ενώ το Facebook Home δεν έχει την ανταπόκριση του κοινού που θα ήθελε η εταιρία, οι developer άρχισαν να εξάγουν και να αντιγράφουν τα καλύτερά του στοιχεία. Ένα από αυτά είναι και οι ειδοποιήσεις μέσω του Chatheads, οι οποίες με το Floating Notifications μπορούν να λειτουργήσουν για όλες τις ειδοποιήσεις του Android.

Η λογική του είναι πολύ απλή. Οτιδήποτε συμβαίνει στη notification bar εμφανίζεται στη δική του φούσκα επάνω στην επιφάνεια της συσκευής, επικαλύπτοντας οποιαδήποτε εφαρμογή και αν χρησιμοποιούμε. Μπορούμε να τοποθετήσουμε τη φούσκα όπου θέλουμε για να μη μας ενοχλεί, ενώ όταν έχουμε πολλές εκκρεμείς ειδοποιήσεις, μαζεύονται όλες σε μία ωραία στοίβα η οποία ξεδιπλώνεται πιέζοντας την.

Καλύτερος κριτής από τα ίδια μας τα μάτια δεν υπάρχει για αυτό δείτε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο παρακάτω για να εξακριβώσετε περί τίνος πρόκειται:


Σήμερα βρίσκεται ακόμα σε Alpha έκδοση η οποία είναι πολύ σταθερή και λειτουργική, ενώ δεν υπάρχει ακόμα στο Play Store για να την κατεβάσουμε, παρά μόνο από το νήμα της στο XDA.

Στο μέλλον θα τη βρούμε και εδώ: Play Store

3 στο: "Floating Notifications: Android ειδοποιήσεις a la Facebook Chatheads"