Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

The Room: Πανέξυπνοι γρίφοι, μυστήριο και απίστευτα 3D γραφικά στο πιο ωραίο παζλ παιχνίδι του Android


Όσοι εκμεταλλευτήκατε την προσφορά του τελευταίου Humble Bundle για το Android σίγουρα θα παίξατε ήδη το φοβερό The Room, ίσως το καλύτερο παιχνίδι γρίφων από άποψη γρίφων και γραφικών που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο Android.

Η ιστορία του είναι άκρως μυστηριώδης, καθώς ένας άνθρωπος εξαφανίζεται και καλεί  το φίλο του (εμάς) με μία επιστολή να επισκεφτεί το σπίτι του. Σε ένα σκοτεινό δωμάτιο βρίσκονται διάφορα περίεργα αντικείμενα τα οποία κρύβουν μυστικά μηνύματα που μόνο μέσα από την επίλυση τρομερών γρίφων μπορούμε να διαβάσουμε.


Σκοπός μας είναι να βρούμε πώς λειτουργούν αυτά τα περίεργα κατασκευάσματα και να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά τους. Θα πρέπει να βρούμε κλειδιά, κρυμμένα ντουλαπάκια με διάφορα μαραφέτια και μηνύματα τα οποία δε φαίνονται με γυμνό μάτι αλλά όλα με κάποιο τρόπο συγγενεύουν μεταξύ τους. Η μοναδική βοήθεια που έχουμε είναι τα μηνύματα που άφησε πίσω για εμάς ο φίλος μας, τα οποία μπερδεύουν περισσότερο, παρά βοηθούν.


Τα αντικείμενα ζωντανεύουν χάρη στα φοβερά 3D γραφικά που διαθέτει, ενώ ο χειρισμός του είναι τόσο φυσικός που σε κάνει να νομίζεις ότι βρίσκεσαι εκεί. Είναι λοιπόν απλό, ατμοσφαιρικό και σε κρατάει με απαιτητικούς αλλά όχι πανδύσκολους γρίφους. Το καλύτερο από όλα είναι η τιμή του, καθώς αν δεν το αγοράσετε από το Humble Bundle (όσο προλαβαίνετε) μπορείτε να το βρείτε με μόνο 1,79€ στο Play Store!2 στο: "The Room: Πανέξυπνοι γρίφοι, μυστήριο και απίστευτα 3D γραφικά στο πιο ωραίο παζλ παιχνίδι του Android"