Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

Notification Popup Alert: Δείτε τις ειδοποιήσεις σας παντού και πάντα


Καλό και χρυσό το Android με τις ευκολίες που μας προσφέρει αλλά υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις οι οποίες δεν έχουν προβλεφθεί από τη Google. Μία από αυτές είναι οι ειδοποιήσεις τις οποίες δεν μπορούμε να δούμε όταν έχουμε ανοιχτή μία εφαρμογή σε πλήρη οθόνη. Το Notification Popup όμως έρχεται να συμπληρώσει το παζλ.

Ας πούμε για παράδειγμα ότι είμαι αραχτός στο σπίτι και παίζω Real Racing 3. Ξαφνικά ακούω το γνώριμο ήχο της ειδοποίησης αλλά δεν μπορώ να σταματήσω τον αγώνα για να εξακριβώσω αν είναι κάποιο email, μία ειδοποίηση στο Google+, ή ένα SMS από κάποιο φίλο μου που πνίγεται στη μπανιέρα. Με το Notification Popup όμως, η ειδοποίηση θα εμφανιστεί διακριτικά στην οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα, για να με ενημερώσει αλλά όχι να με αποσπάσει από την ασχολία μου!


Μπορεί να εμφανίσει τις ειδοποιήσεις όλων των εφαρμογών της συσκευής στο κάτω μέρος της οθόνης, αλλά μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε και συγκεκριμένα αυτές που θέλουμε (έως πέντε). Διαθέτει επίσης:
  • Δύο theme (dark & light)
  • Δύο ειδών ειδοποιήσεις (απλό και πλήρες)

ενώ στην Pro έκδοση:
  • Επιλογή όσων εφαρμογών θέλουμε
  • Ρύθμιση του χρόνου εμφάνισης του popup
  • Επιλογή εμφάνισης και στο επάνω μέρος της οθόνης

Είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και μικρό στο μέγεθος και απλά κάνει αυτό που λέει. Αν δε σας βολέψει, ρίξτε μια ματιά και στο Smart Statusbar.

Θα το βρείτε σε δύο εκδόσεις:

5 στο: "Notification Popup Alert: Δείτε τις ειδοποιήσεις σας παντού και πάντα"